Contribute
Register

SUCCESS asus prime z490-p and 10700K open core 0.6.6

Status
Not open for further replies.
Joined
May 18, 2020
Messages
17
Motherboard
asus Prime z490p
CPU
10700k
Graphics
Intel UHD Graphics 630
Hi all

Good news ! CATALINA working well but only one issue showing i9 not i7 ( please see photo )
any one can help ? Not important but will be nice to see proper CPU :)

Smbios iMac20,1

MLB , UUID , SSN has been delete .

YES - you can use my EFI :headbang:

No issues ! Sorted ! See last photo
 

Attachments

  • Screenshot 2021-02-21 at 22.12.19.png
    Screenshot 2021-02-21 at 22.12.19.png
    229.6 KB · Views: 120
  • config.plist
    26.3 KB · Views: 80
  • EFI 0.6.6.zip
    58.1 MB · Views: 173
  • Screenshot 2021-02-21 at 23.04.08.png
    Screenshot 2021-02-21 at 23.04.08.png
    656.3 KB · Views: 110
  • Screenshot 2021-02-24 at 15.54.52.png
    Screenshot 2021-02-24 at 15.54.52.png
    116.7 KB · Views: 103
Last edited:
Joined
Apr 28, 2011
Messages
912
Motherboard
Asus Prime Z690M-Plus D4
CPU
i7-12700KF
Graphics
Lenovo Radeon RX 560 4 GB
Mac
  1. MacBook Pro
Mobile Phone
  1. iOS
Great! It happens I have right now on my hands the same motherboard. No dGPU. Everything works fine with the sole exception of UHD 630 HDMI Audio. It works only after unplug/replug the monito (both on HDMI and DisplayPort port). Would you please test it for me and report here on my thread?
Thanks in advance
g.
 
Joined
May 10, 2011
Messages
2,725
Motherboard
Gigabyte B550 Vision D
CPU
Ryzen 5900X
Graphics
RX 6800
Mac
  1. iMac
  2. MacBook
  3. MacBook Air
  4. MacBook Pro
  5. Mac mini
  6. Mac Pro
Classic Mac
  1. Power Mac
  2. PowerBook
Mobile Phone
  1. iOS
You can try installing FakePCIID.kext and FakePCIID_Intel_HD_Audio.kext and see if that solves the problem.
 
Joined
Apr 28, 2011
Messages
912
Motherboard
Asus Prime Z690M-Plus D4
CPU
i7-12700KF
Graphics
Lenovo Radeon RX 560 4 GB
Mac
  1. MacBook Pro
Mobile Phone
  1. iOS
You can try installing FakePCIID.kext and FakePCIID_Intel_HD_Audio.kext and see if that solves the problem.
Thanks, but I've already tried that. No joy
 
Joined
May 18, 2020
Messages
17
Motherboard
asus Prime z490p
CPU
10700k
Graphics
Intel UHD Graphics 630
Hi all

Good news ! CATALINA working well but only one issue showing i9 not i7 ( please see photo )
any one can help ? Not important but will be nice to see proper CPU :)

Smbios iMac20,1

MLB , UUID , SSN has been delete .

YES - you can use my EFI :headbang:

No issues ! Sorted ! See last photo
Looks better now :clap:
 

Attachments

  • Screenshot 2021-03-01 at 10.53.44.png
    Screenshot 2021-03-01 at 10.53.44.png
    592.3 KB · Views: 67
Status
Not open for further replies.
Top