Contribute
Register

[Success] ASUS PRIME Z390-P | i5-8600K | UHD 630 | Mojave 10.14.2 - 10.14.6

Joined
Dec 26, 2015
Messages
275
Motherboard
GA-Z97X-UD3H
CPU
i5-4690
Graphics
GTX 1050 Ti
Mobile Phone
  1. Android
I haven't seen any link in your replay and I don't understood the SIP part..

Oops! I forgot to attach. Updated that message with link.

Merry Christmas !!!
 
Joined
Dec 26, 2015
Messages
275
Motherboard
GA-Z97X-UD3H
CPU
i5-4690
Graphics
GTX 1050 Ti
Mobile Phone
  1. Android
Joined
Mar 19, 2015
Messages
27
Motherboard
Asus Prime Z390-P
CPU
i5-9600K
Graphics
Vega 56
Mac
  1. MacBook Pro
Mobile Phone
  1. iOS
Hi. I've finally managed to install Mojave, then I ran MultiBeast. But when I'm booting Mojave from its drive (without USB installer), it hangs at the screen with progress bar at zero. How can I solve that issue?
 

P1LGRIM

Moderator
Joined
Mar 2, 2012
Messages
23,798
Motherboard
Lenovo ThinkStation p300 ⌘
CPU
i7-4790K
Graphics
HD 4600
Mac
  1. MacBook Pro
  2. Mac mini
Classic Mac
  1. Power Mac
Mobile Phone
  1. iOS
Hi. I've finally managed to install Mojave, then I ran MultiBeast. But when I'm booting Mojave from its drive (without USB installer), it hangs at the screen with progress bar at zero. How can I solve that issue?
Waste of time running Mojave with a GTX 750, there are no drivers.

profile.png
 
Joined
Mar 19, 2015
Messages
27
Motherboard
Asus Prime Z390-P
CPU
i5-9600K
Graphics
Vega 56
Mac
  1. MacBook Pro
Mobile Phone
  1. iOS
Waste of time running Mojave with a GTX 750, there are no drivers.

View attachment 441850
That is my OLD hackintosh, the new one is made with a motherboard Asus Prime Z390-P (that's why I'm writing here), a CPU Core i5-9700K, SSD Crucial P1 NVMe PCI-e, GPU Sapphire RX Vega 56 Nitro 8GB.
The system boots only if I use the USB installer. If I boot from the SSD, it hangs.
Maybe I should update my configuration in the profile. :)
 
Joined
Dec 26, 2015
Messages
275
Motherboard
GA-Z97X-UD3H
CPU
i5-4690
Graphics
GTX 1050 Ti
Mobile Phone
  1. Android
Hi. I've finally managed to install Mojave, then I ran MultiBeast. But when I'm booting Mojave from its drive (without USB installer), it hangs at the screen with progress bar at zero. How can I solve that issue?

add -v in clover boot option to boot with verbose mode...and check the log.
 
Joined
Mar 11, 2011
Messages
9
Motherboard
I didn't read
CPU
the RULES
Graphics
so ignore me
@kaminkehrer @ poles
Thank you very very much! Finally with your help I successfully install macOS Catalina on my Hackintosh!
Merry Christmas!!
 
Joined
Mar 11, 2011
Messages
9
Motherboard
I didn't read
CPU
the RULES
Graphics
so ignore me
Hi all! I have a bit irritating issue in my mackintosh... when I restart or shutdown computer I have bios err."POSTED IN SAFE MODE" and must press reset button and the computer restarts or press f1(solution indicated but with me wireless keyboard doesn't work)
anyone know how to solve this error? thanks!
 
Last edited:
Joined
Dec 26, 2015
Messages
275
Motherboard
GA-Z97X-UD3H
CPU
i5-4690
Graphics
GTX 1050 Ti
Mobile Phone
  1. Android
First of all, manage a wired keyboard. Next check tomshardware site for this type of problem. This may be related to XMP or RAM issue. I'm not sure.
 
Joined
Mar 11, 2011
Messages
9
Motherboard
I didn't read
CPU
the RULES
Graphics
so ignore me
Thanks for the reply. Why did you tell me to change keyboard? ;)
OK, thanks. But with windows I haven't got this problem. I have it only with hackintosh. I have last BIOS 2066. Do you?
 
Top