Contribute
Register

[SUCCESS] ASRock Z97m Pro4, i5 4460, Gigabyte GTX 760

Joined
Jan 13, 2015
Messages
2
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
I wanted to post the process that helped make this build successful for installing OSX Yosemite.

I followed the standard Tonymacx86 guides - the only changes I needed were with the boot switches.

To install OS X via the Unibeast USB I had to use the
Code:
-x -v -no-zp
boot switches. If I didn't, I'd end up with a panic and have to reboot the computer.

After OS X installation but before Multibeast tools were installed I set
Code:
Mode=1920x1080x32
but that probably wasn't necessary.

I used all defaults - Easybeast etc... The audio codec for this board is ALC892. I also added the recommended 1080p mode and hibernate desktop. I set the computer as a Mac Pro 6,1 - I don't know if that's the best definition but it works. [I might rerun this whole process and define it as an iMac but I'm hesitant to mess with something that works].

I had a boot0 error but that was fixed using the instructions here: http://www.tonymacx86.com/general-help/65706-boot0-error-official-guide.html

Specifically, all I did was the following:
Code:
dd if=/usr/standalone/i386/boot1h of=/dev/disk0s2
My ethernet isn't working in OS X but I'm never planning on using it since I purchased the excellent TP-Link adapter.

Let me know if you have any questions. The process was quite smooth. I also installed Windows 8.1 on a separate hard drive (installed OS X first then Windows - I reran Multibeast after installing Windows just to make sure I could choose to boot either drive).

I haven't done benchmarking yet but I've had no problems with the build.

My display is connected via DisplayPort.

10376840_10106281900897061_6715159707761423839_n.jpg

CPU: Intel Core i5-4460 3.2GHz Quad-Core Processor
Motherboard: ASRock Z97M Pro4 Micro ATX LGA1150
Memory: G.Skill Ares Series 8GB (2 x 4GB) DDR3-1866
Storage: Crucial M500 240GB 2.5" Solid State Drive
Video Card: Gigabyte GeForce GTX 760 2GB WINDFORCE
Case: Corsair Air 240 MicroATX Mid Tower Case
Power Supply: Corsair CSM 550W 80+ Gold Certified Semi-Modular ATX
Wireless Network Adapter: TP-Link TL-WDN4800 802.11a/b/g/n PCI-Express x1
 
Last edited by a moderator:
Joined
Apr 26, 2015
Messages
5
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
im really new to hackintosh but my current setting is
Motherboard: Asrock Z97m Pro 4
CPU: g3258
no graphics

and im continuously getting VM Swap Subsystem is ON
how do i fix this and am i supposed to plug the HDD from the beginning? because i get errors saying no bootable drive found etc errors.
Thank you
 
Joined
Mar 22, 2012
Messages
25
Motherboard
ASRock Z97M Pro4
CPU
i7-4790
Graphics
Nvidia GeForce GTX 1050 2048MB
Mac
MacBook Pro, Mac mini
Mobile Phone
iOS
Do you still have this build? And if, have you updated to macOS Sierra 10.13.4?
 

BreBo

Moderator
Joined
Oct 17, 2011
Messages
9,526
Motherboard
Gigabyte GA-Z87X-OC
CPU
i7-4770K
Graphics
GTX 970
Do you still have this build? And if, have you updated to macOS Sierra 10.13.4?
Neured was last seen: Oct 25, 2015
eekj97 was last seen: Jul 2, 2016

You should be able to run macOS High Sierra on the hardware in your profile.
 
Top