Contribute
Register

Stuttering and wifi issues after install High Sierra

Joined
Feb 24, 2017
Messages
3
Motherboard
MSI Z170A PC MATE
CPU
Intel Core i3-6100
Graphics
GeForce 1050 ti
Mobile Phone
  1. iOS
Hi all,

So I have created my first fully working hackintosh High Sierra using the Unibeast/Multibeast way.
Almost everything is working, except for a few things:

- Wifi is not working
- browser is not smooth at all, lots of stuttering when scrolling and watching video's.
- Very slow performance after sleep mode
- Handoff (propably because wifi is not working, but ethernet is working).

Here is a overview of my specs:
- CPU: Intel Core i3 6100
- GPU: Nvidia Geforce 1050ti
- MB: MSI Z170A PC MATE
- Ram: 8GB Corsair Ballistix Sport
- Cooler: NZXT X42
- Storage: Samsung Evo 850 (x2)
- Bluetooth: (works out of the box with my Magic keyboard and Trackpad 2)
- Wifi: TP-LINK WN881ND

Most things like Facetime/iMessage and iCloud worked out of the box without any additional kext needed.

I have tried a 'family' kext for the wifi, but it just won't work at all.
Below you'll find my config.plist. Any ideas what to do to fix this?
Any kext files you'll recommend?

Thanks in advance for all the help!
 

Attachments

  • config.plist
    5.4 KB · Views: 168
Last edited:

P1LGRIM

Moderator
Joined
Mar 2, 2012
Messages
24,728
Motherboard
Lenovo ThinkStation p300 ⌘
CPU
i7-4790K
Graphics
HD 4600
Mac
  1. MacBook Pro
  2. Mac mini
Classic Mac
  1. Power Mac
Mobile Phone
  1. iOS
See if this makes any difference :
 

Attachments

  • config.plist
    6.6 KB · Views: 171
Top