Contribute
Register

Stuck on Apple Logo without progress bar

Joined
Jan 28, 2019
Messages
3
Motherboard
Gigabyte B360 Aorus Gaming 3 Wifi
CPU
Intel i5-8600K
Mobile Phone
iOS
My system:
Gigabyte B360 Aorus gaming 3 Wifi
I5-8600k
8gb crucial ram
No GPU

Completely new to hackintosh to please simplify any suggestions

I’ve looked across the website and can’t find a thread similar to this.

Upon trying to install from Clover, I am greeted immediately with the Apple logo, with no progress bar, and it simply reboots. I’ve selected “don’t reboot on panic” and the screen is now frozen on the Apple logo.

After Clover, I saw no text or anything, it just went straight to the Apple logo.

What am I doing wrong?
 
Last edited:

P1LGRIM

Moderator
Joined
Mar 2, 2012
Messages
18,862
Motherboard
Lenovo ThinkStation p300 ⌘
CPU
Intel i7-4790 3.6 GHz
Graphics
Intel HD Graphics 4600
Mac
MacBook Pro, Mac mini
Classic Mac
Power Mac
Mobile Phone
iOS
Joined
Jan 28, 2019
Messages
3
Motherboard
Gigabyte B360 Aorus Gaming 3 Wifi
CPU
Intel i5-8600K
Mobile Phone
iOS
Thank you, having done so, this is what shows up.
 

Attachments

BreBo

Moderator
Joined
Oct 17, 2011
Messages
9,299
Motherboard
Gigabyte GA-Z87X-OC
CPU
i7-4770K
Graphics
GTX 970
Joined
Jan 28, 2019
Messages
3
Motherboard
Gigabyte B360 Aorus Gaming 3 Wifi
CPU
Intel i5-8600K
Mobile Phone
iOS
Thank you for your reply, I had tried this and now get a similar error, where do I go from here?
 

Attachments

Joined
Jul 25, 2012
Messages
5,765
Motherboard
Gigabyte GA-Z77X-UP5 TH
CPU
i7 3770K
Graphics
Intel HD 4000 + Nvidia GT 710
Mac
iMac, MacBook Pro
Mobile Phone
iOS
Thank you for your reply, I had tried this and now get a similar error, where do I go from here?
  • Please upload CLOVER from the macOSMojave USB Installer using the bulleted steps here: #4
  • Is the 8gb crucial RAM a Single Module? or 2X4GB
  • Can you show where (Slot #) you have installed the 8GM RAM with reference to the MoBO Image uploaded ?
 

Attachments

Top