Contribute
Register

Stuck at apple logo and progress bar

Joined
Jul 27, 2017
Messages
5
Motherboard
ASUS Z170 PRO GAMING
CPU
i5-6500
Graphics
GTX 1070
Mobile Phone
  1. iOS
When I select the Install MacOS option in Clover it seems promising when the apple logo apears. Then is shows the progress bar with one little tick, then stays there for hours.

My computer specs are as listed:

Graphics Card: Amd Radeon r7 290
Processor: Intel i5 7400k
Motherboard: Not sure exact model but I know that it is compatible.

Is there any way to fix this? I used a guide off of YouTube with clover and clover configuration.

This is my first attempt at a hackintosh and I would really appreciate the help

A picture will be provided when i used verbose.
 

Attachments

  • IMG_0339.JPG
    IMG_0339.JPG
    2.6 MB · Views: 5,810
Last edited:

BreBo

Moderator
Joined
Oct 17, 2011
Messages
9,492
Motherboard
Gigabyte GA-Z87X-OC
CPU
i7-4770K
Graphics
HD 4600 / RX 580
This is my first attempt at a hackintosh and I would really appreciate the help
Try: At Clover Boot Screen select Options > PCI devices > USB Ownership and USB Injection

For permanent solution check Inject USB + FixOwnership in Clovers config.plist
Code:
  <key>USB</key>
        <dict>
            <key>FixOwnership</key>
            <true/>
            <key>Inject</key>
            <true/>
        </dict>
 
Joined
Jul 21, 2017
Messages
5
Motherboard
Z170N-Gaming 5
CPU
i7 6700k LGA1151
Graphics
EVGA GEFORce GTX 1060 6GB GDDR5
Mac
  1. MacBook Pro
Mobile Phone
  1. iOS
Try: At Clover Boot Screen select Options > PCI devices > USB Ownership and USB Injection

For permanent solution check Inject USB + FixOwnership in Clovers config.plist
Code:
  <key>USB</key>
        <dict>
            <key>FixOwnership</key>
            <true/>
            <key>Inject</key>
            <true/>
        </dict>
Thank you. Selecting USB Ownership and USB Injection seemed to get me up and running!!!! your the best
 
Joined
Mar 25, 2018
Messages
1
Try: At Clover Boot Screen select Options > PCI devices > USB Ownership and USB Injection

For permanent solution check Inject USB + FixOwnership in Clovers config.plist
Code:
  <key>USB</key>
        <dict>
            <key>FixOwnership</key>
            <true/>
            <key>Inject</key>
            <true/>
        </dict>
awesome had same issue solved now..
 
Joined
Jan 31, 2016
Messages
21
Motherboard
Gigabyte Z97X-SLI
CPU
i7-4790K
Graphics
GT 740
Mac
  1. iMac
Mobile Phone
  1. Android
Try: At Clover Boot Screen select Options > PCI devices > USB Ownership and USB Injection

For permanent solution check Inject USB + FixOwnership in Clovers config.plist
Code:
  <key>USB</key>
        <dict>
            <key>FixOwnership</key>
            <true/>
            <key>Inject</key>
            <true/>
        </dict>
Your the best mate fixed my problem
 
Joined
Jul 25, 2018
Messages
1
Try: At Clover Boot Screen select Options > PCI devices > USB Ownership and USB Injection

For permanent solution check Inject USB + FixOwnership in Clovers config.plist
Code:
  <key>USB</key>
        <dict>
            <key>FixOwnership</key>
            <true/>
            <key>Inject</key>
            <true/>
        </dict>

I try, but its stuck on second page
 

Attachments

  • 20180725_113131.jpg
    20180725_113131.jpg
    3.5 MB · Views: 1,660

BreBo

Moderator
Joined
Oct 17, 2011
Messages
9,492
Motherboard
Gigabyte GA-Z87X-OC
CPU
i7-4770K
Graphics
HD 4600 / RX 580
Joined
Jul 3, 2013
Messages
204
Motherboard
HP EliteBook 8460P-CLover
CPU
i7-2670QM
Graphics
HD 3000 1366 x 768
Mac
  1. MacBook Pro
Mobile Phone
  1. iOS
Try: At Clover Boot Screen select Options > PCI devices > USB Ownership and USB Injection

For permanent solution check Inject USB + FixOwnership in Clovers config.plist
Code:
  <key>USB</key>
        <dict>
            <key>FixOwnership</key>
            <true/>
            <key>Inject</key>
            <true/>
        </dict>

this doesn't do it for me :(
 
Joined
Nov 2, 2018
Messages
4
CPU
i5
4067CF38-CFF2-4F7F-AA67-E3D6A00E1C6C.jpeg
Hi
Im new in hackintosh, it stuck in middle of way on logo. Its screen shot of safe mode.
Pls help
 
Top