Contribute
Register

stuck after reboot at afps_module_start:1683

Status
Not open for further replies.
Joined
Jul 16, 2014
Messages
432
Motherboard
MSI Z590 MEG ACE
CPU
i9-10900k
Graphics
RX 6900 XT
Mac
  1. Mac mini
Classic Mac
  1. PowerBook
Mobile Phone
  1. iOS
Hello all! Trying to update my build to Catalina. I recall being able to install Beta 3 just fine, but now I can’t get the actual final release to budge. Currently running Mojave. I tried updating Clover to 5070, and moved all the drivers to the new layout, but the installer just hangs after the first reboot here.

Seeing lots of conflicting info about patches, ACPI patches, BIOS updates. I don’t get it because I had Catalina working once. What gives?
 

Attachments

  • 3DF6A8A1-FA00-4912-9EAC-6745BF60D5F7.jpeg
    3DF6A8A1-FA00-4912-9EAC-6745BF60D5F7.jpeg
    3 MB · Views: 143
Joined
Jul 16, 2014
Messages
432
Motherboard
MSI Z590 MEG ACE
CPU
i9-10900k
Graphics
RX 6900 XT
Mac
  1. Mac mini
Classic Mac
  1. PowerBook
Mobile Phone
  1. iOS
I think that may relate to the EC.
Try it with SSDT-EC.aml in /EFI/CLOVER/ACPI/patched.

I tried that - the SSDT-EC.aml - in the folder but it made no change. Am I supposed to enable anything in clover.plist to match?
For giggles I tried going back to Clover 4972 and it has the same problem.
 
Joined
Oct 12, 2011
Messages
2
Motherboard
Asus Prime z370-A
CPU
i5 8400
Graphics
RX 580
Mac
  1. MacBook Pro
Mobile Phone
  1. iOS
I’m stuck at the exact same error at Catalina Install. Mojave loads normally.

going through the same thing. Lots of different explanations, nothing seems to work
 

Attachments

  • 4C4D766A-3C46-4CD4-B195-0472204886B5.jpeg
    4C4D766A-3C46-4CD4-B195-0472204886B5.jpeg
    3.4 MB · Views: 172
Joined
Jul 16, 2014
Messages
432
Motherboard
MSI Z590 MEG ACE
CPU
i9-10900k
Graphics
RX 6900 XT
Mac
  1. Mac mini
Classic Mac
  1. PowerBook
Mobile Phone
  1. iOS
Status
Not open for further replies.
Top