Contribute
Register

Stork's MyHero II Build: ASUS ROG MAXIMUS Z370 HERO X - i7-8700K - AMD RX 580 - Thunderbolt 3

pastrychef

Moderator
Joined
May 29, 2013
Messages
18,352
Motherboard
Asus Z370-G Gaming (Wi-Fi AC)
CPU
i9-9900K OC'd @ 5.0GHz
Graphics
RX 6600 XT
Mac
  1. MacBook
  2. Mac Pro
Classic Mac
  1. iBook
  2. Power Mac
  3. PowerBook
Mobile Phone
  1. iOS

Please try this one.
 

Attachments

  • config.plist
    8.5 KB · Views: 92
Joined
Jun 6, 2018
Messages
34
Motherboard
ASUS ROG LGA1151 DDR4
CPU
Intel Core i5-8600K
Graphics
EVGA GeForce GTX 1070 SC
I am new to this, should I just copy and replace the whole thing then reboot?
 

pastrychef

Moderator
Joined
May 29, 2013
Messages
18,352
Motherboard
Asus Z370-G Gaming (Wi-Fi AC)
CPU
i9-9900K OC'd @ 5.0GHz
Graphics
RX 6600 XT
Mac
  1. MacBook
  2. Mac Pro
Classic Mac
  1. iBook
  2. Power Mac
  3. PowerBook
Mobile Phone
  1. iOS
I am new to this, should I just copy and replace the whole thing then reboot?

Yes, replace your existing config.plist.
 
Joined
Jun 6, 2018
Messages
34
Motherboard
ASUS ROG LGA1151 DDR4
CPU
Intel Core i5-8600K
Graphics
EVGA GeForce GTX 1070 SC

pastrychef

Moderator
Joined
May 29, 2013
Messages
18,352
Motherboard
Asus Z370-G Gaming (Wi-Fi AC)
CPU
i9-9900K OC'd @ 5.0GHz
Graphics
RX 6600 XT
Mac
  1. MacBook
  2. Mac Pro
Classic Mac
  1. iBook
  2. Power Mac
  3. PowerBook
Mobile Phone
  1. iOS
Joined
Jun 6, 2018
Messages
34
Motherboard
ASUS ROG LGA1151 DDR4
CPU
Intel Core i5-8600K
Graphics
EVGA GeForce GTX 1070 SC
Hmm... The proper USB 15 port limit patch is applied. USB3 should be working. Do you know where USBInjectAll.kext is installed? It should be either /EFI/CLOVER/kexts/Other/ or /Library/Extensions/. Try replacing it with the latest version from:
https://bitbucket.org/RehabMan/os-x-usb-inject-all/downloads/
Installed in into efi/clover/kexts/other and nothing improved after reboot. Not sure where the /Library/extensions is you are referring to.
 
Joined
Jun 6, 2018
Messages
34
Motherboard
ASUS ROG LGA1151 DDR4
CPU
Intel Core i5-8600K
Graphics
EVGA GeForce GTX 1070 SC

pastrychef

Moderator
Joined
May 29, 2013
Messages
18,352
Motherboard
Asus Z370-G Gaming (Wi-Fi AC)
CPU
i9-9900K OC'd @ 5.0GHz
Graphics
RX 6600 XT
Mac
  1. MacBook
  2. Mac Pro
Classic Mac
  1. iBook
  2. Power Mac
  3. PowerBook
Mobile Phone
  1. iOS
I installed it in both locations now and neither worked after rebooting the system. I am at a loss at this point.

It shouldn't be in both locations. Only one. Where was it originally installed? Did you use a kext installer to install it in /Library/Extensions/? If not, you will have to rebuild the kext cache.
 
Top