Contribute
Register

"Still waiting for root device"

Status
Not open for further replies.
Joined
Apr 25, 2012
Messages
13
Motherboard
Gigabyte GA-Z68XP-UD3
CPU
Intel i5-2500K
Graphics
GIGABYTE ATI Radeon HD 6850
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
Hello. I bought Mountain Lion today and after following a tutorial and running MultiBeast then rebooting OS X stalls at the boot screen. When I booted with the verbose bootflag I noticed it's stalling at "Still waiting for root device". No idea why it's stalling there. Lion ran perfectly fine.

Specifications:
Motherboard: Gigabyte Z68XP-UD3
Graphics Card: Gigabyte HD 6850
Processor: Intel i5 Sandy Bridge
 
Joined
Feb 23, 2011
Messages
11
Motherboard
GA-Z68XP-UD3
CPU
Core i7-2600k
Graphics
GTX 560 Ti
Mac
  1. iMac
  2. MacBook Air
  3. MacBook Pro
  4. Mac mini
  5. Mac Pro
Classic Mac
  1. 20th Anniv. Mac
Mobile Phone
  1. Android
  2. iOS
Check

http://tinyurl.com/bmjzons

for the fix. It worked for me. The script will patch the IOAHCIBlockStorage kext to cause its start to be delayed by 200ms. I can't post the original URL because the forum software here formats http://www.insanely-mac.com with a - between insanely and mac but there is no - between the two words… I hate stuff like this… well the old forum was better…
 
Joined
Apr 25, 2012
Messages
13
Motherboard
Gigabyte GA-Z68XP-UD3
CPU
Intel i5-2500K
Graphics
GIGABYTE ATI Radeon HD 6850
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
Thanks guys! I tried the patch and it fixed my issue.
 
Status
Not open for further replies.
Top