Contribute
Register

Solving NVIDIA Driver Install & Loading Problems

Joined
Jun 28, 2015
Messages
9
Motherboard
Xiaomi Notebook Air 12'' -Clover
CPU
m3-7y30
Graphics
HD 615 - 1920x1080
Solving NVIDIA driver install problems

Hi guys!
I finally had my Mackintosh working good but I have one problem
I'm using 2 monitors and they used to run well on 10.10.2 sometimes, but I can't use my primary monitor here in 10.10.4/10.10.5 (Blackend, it's connected on DVI because the GTX 960 hasn't got a VGA port and my monitor hasn't got an HDMI port) while the secondary one is working really good but it sucks so I need my primary one
I don't need the dual monitor to work, but just the primary one
Do you know how I could solve this problem to the DVI port?

I'm on "iMac (Summer 2001)" (I don't know where SMBIOS is)
 

slim.jim

Moderator
Joined
Dec 17, 2014
Messages
4,277
Motherboard
MSI Z97 Gaming 9 AC
CPU
i7-4790K
Graphics
RX 5700 XT
Mac
  1. MacBook Pro
Classic Mac
  1. PowerBook
Mobile Phone
  1. iOS
Solving NVIDIA driver install problems

Hi guys!
I finally had my Mackintosh working good but I have one problem
I'm using 2 monitors and they used to run well on 10.10.2 sometimes, but I can't use my primary monitor here in 10.10.4/10.10.5 (Blackend, it's connected on DVI because the GTX 960 hasn't got a VGA port and my monitor hasn't got an HDMI port) while the secondary one is working really good but it sucks so I need my primary one
I don't need the dual monitor to work, but just the primary one
Do you know how I could solve this problem to the DVI port?

I'm on "iMac (Summer 2001)" (I don't know where SMBIOS is)

I suggest creating your own thread. Your issue is not related to the installing the Nvidia drivers.
 
Joined
Jun 28, 2015
Messages
9
Motherboard
Xiaomi Notebook Air 12'' -Clover
CPU
m3-7y30
Graphics
HD 615 - 1920x1080
Solving NVIDIA driver install problems

I suggest creating your own thread. Your issue is not related to the installing the Nvidia drivers.

Thanks.
Thought it was related, I'll open a new topic
Sorry for the OT
 
Joined
Jan 31, 2013
Messages
20
Motherboard
Gigabyte GA-Z97X-UD5H
CPU
Intel i7 4770S
Graphics
GIGABYTE GeForce GTX 750 OC
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
Solving NVIDIA driver install problems

I hope someone can help me with my problem (nr. 4)

I am kind of a newbie here (had macs for some years now, but build my first mackintosh this night).

My set up:
Gigabyte GA-Z97X-UD5H, i7 4770S
GIGABYTE GeForce GTX 950 with LG 31MU97-B (4k monitor connected over display port)

I've installed the latest Nvidia web driver 346.03.03f02 and set my system to iMac 14.2. Unfortunately the max resolution I can my system to is 3200 x 1800, 30 Hz
I guess that should set my system to iMac 15.1 (or 15.2?) to get the max resolution of 4096 x 2160.
That's what I tried last night which left me with a blank screen. So I reinstalled everything this morning and chose iMac 14.2 ...
How should I proceed from here?

thanks for any help :)
 
Joined
Jan 19, 2013
Messages
271
Motherboard
Mac mini
CPU
i[5/7]
Graphics
HD[3/4]000
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
Joined
Oct 29, 2015
Messages
16
Motherboard
Gigabyte S1150 GA-Z97MX-Gaming 5
CPU
4790K
Graphics
GTX960 Gigabyte Windforce 3X (GV-960G1 Gaming-2GD)
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
Solving NVIDIA driver install problems

Hi! I made my first hackintosh. And now I have black screen about half of boot progress.

My flags are:
dart=0 ncpi=0x2000 nvda_drv=1
(with nv_disable=1 system works)

SMBIOS: iMac 14,1
(I have tried several options with same result)

Also system detect my video card as NVIDIA Chip Model 7MB and all slots are empty

Advise me what I can still do?

Code:
<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<!DOCTYPE plist PUBLIC "-//Apple//DTD PLIST 1.0//EN" "http://www.apple.com/DTDs/PropertyList-1.0.dtd">
<plist version="1.0">
<dict>
    <key>ACPI</key>
    <dict>
        <key>DSDT</key>
        <dict>
            <key>Debug</key>
            <false/>
            <key>DropOEM_DSM</key>
            <false/>
            <key>Name</key>
            <string>DSDT.aml</string>
            <key>ReuseFFFF</key>
            <false/>
        </dict>
        <key>SSDT</key>
        <dict>
            <key>DropOem</key>
            <false/>
            <key>Generate</key>
            <false/>
        </dict>
    </dict>
    <key>Boot</key>
    <dict>
        <key>Arguments</key>
        <string>dart=0 npci=0x3000 nv_disable=1 kext-dev-mode=1</string>
        <key>Debug</key>
        <false/>
        <key>DefaultVolume</key>
        <string>MacHDD</string>
        <key>Legacy</key>
        <string>PBR</string>
        <key>Secure</key>
        <false/>
        <key>Timeout</key>
        <integer>3</integer>
        <key>XMPDetection</key>
        <false/>
    </dict>
    <key>Devices</key>
    <dict>
        <key>Audio</key>
        <dict>
            <key>Inject</key>
            <string>1</string>
        </dict>
        <key>FakeID</key>
        <dict>
            <key>ATI</key>
            <string>0x0</string>
            <key>IMEI</key>
            <string>0x0</string>
            <key>IntelGFX</key>
            <string>0x0</string>
            <key>LAN</key>
            <string>0x0</string>
            <key>NVidia</key>
            <string>0x0</string>
            <key>SATA</key>
            <string>0x0</string>
            <key>WIFI</key>
            <string>0x0</string>
            <key>XHCI</key>
            <string>0x0</string>
        </dict>
        <key>USB</key>
        <dict>
            <key>FixOwnership</key>
            <false/>
            <key>Inject</key>
            <false/>
        </dict>
    </dict>
    <key>DisableDrivers</key>
    <array>
        <string>Nothing</string>
    </array>
    <key>GUI</key>
    <dict>
        <key>Hide</key>
        <array>
            <string>Windows</string>
            <string>\EFI\BOOT\BOOTX64.EFI</string>
        </array>
        <key>Language</key>
        <string>en:0</string>
        <key>Mouse</key>
        <dict>
            <key>DoubleClick</key>
            <integer>500</integer>
            <key>Enabled</key>
            <true/>
            <key>Mirror</key>
            <false/>
            <key>Speed</key>
            <integer>8</integer>
        </dict>
        <key>Scan</key>
        <dict>
            <key>Entries</key>
            <true/>
            <key>Legacy</key>
            <string>First</string>
            <key>Tool</key>
            <true/>
        </dict>
        <key>ScreenResolution</key>
        <string>1920x1080</string>
        <key>Theme</key>
        <string>tonymacx86</string>
    </dict>
    <key>Graphics</key>
    <dict>
        <key>Inject</key>
        <dict>
            <key>ATI</key>
            <false/>
            <key>Intel</key>
            <false/>
            <key>NVidia</key>
            <false/>
        </dict>
        <key>NvidiaSingle</key>
        <false/>
    </dict>
    <key>KernelAndKextPatches</key>
    <dict>
        <key>AppleRTC</key>
        <true/>
        <key>AsusAICPUPM</key>
        <true/>
        <key>Debug</key>
        <false/>
        <key>KernelCpu</key>
        <false/>
        <key>KernelHaswellE</key>
        <false/>
        <key>KernelLapic</key>
        <false/>
        <key>KernelPm</key>
        <true/>
        <key>KextsToPatch</key>
        <array>
            <dict>
                <key>Comment</key>
                <string>External icons patch</string>
                <key>Find</key>
                <data>
                RXh0ZXJuYWw=
                </data>
                <key>Name</key>
                <string>AppleAHCIPort</string>
                <key>Replace</key>
                <data>
                SW50ZXJuYWw=
                </data>
            </dict>
        </array>
    </dict>
    <key>RtVariables</key>
    <dict>
        <key>BooterConfig</key>
        <string>0x28</string>
        <key>CsrActiveConfig</key>
        <string>0x3</string>
    </dict>
    <key>SMBIOS</key>
    <dict>
        <key>BiosReleaseDate</key>
        <string>09/29/2014</string>
        <key>BiosVendor</key>
        <string>Apple Inc.</string>
        <key>BiosVersion</key>
        <string>IM151.88Z.0207.B00.1409291931</string>
        <key>Board-ID</key>
        <string>Mac-42FD25EABCABB274</string>
        <key>BoardManufacturer</key>
        <string>Apple Inc.</string>
        <key>BoardType</key>
        <integer>10</integer>
        <key>ChassisAssetTag</key>
        <string>iMac-Aluminum</string>
        <key>ChassisManufacturer</key>
        <string>Apple Inc.</string>
        <key>ChassisType</key>
        <string>13</string>
        <key>Family</key>
        <string>iMac</string>
        <key>Manufacturer</key>
        <string>Apple Inc.</string>
        <key>ProductName</key>
        <string>iMac15,1</string>
        <key>SerialNumber</key>
        <string>C02ND2VTFY11</string>
        <key>Trust</key>
        <false/>
        <key>Version</key>
        <string>1.0</string>
    </dict>
    <key>SystemParameters</key>
    <dict>
        <key>InjectKexts</key>
        <string>Detect</string>
        <key>InjectSystemID</key>
        <true/>
    </dict>
</dict>
</plist>
 

slim.jim

Moderator
Joined
Dec 17, 2014
Messages
4,277
Motherboard
MSI Z97 Gaming 9 AC
CPU
i7-4790K
Graphics
RX 5700 XT
Mac
  1. MacBook Pro
Classic Mac
  1. PowerBook
Mobile Phone
  1. iOS
Solving NVIDIA driver install problems

Hi! I made my first hackintosh. And now I have black screen about half of boot progress.

My flags are:
dart=0 ncpi=0x2000 nvda_drv=1
(with nv_disable=1 system works)

SMBIOS: iMac 14,1
(I have tried several options with same result)

Also system detect my video card as NVIDIA Chip Model 7MB and all slots are empty

Advise me what I can still do?

Code:
<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<!DOCTYPE plist PUBLIC "-//Apple//DTD PLIST 1.0//EN" "http://www.apple.com/DTDs/PropertyList-1.0.dtd">
<plist version="1.0">
<dict>
    <key>ACPI</key>
    <dict>
        <key>DSDT</key>
        <dict>
            <key>Debug</key>
            <false/>
            <key>DropOEM_DSM</key>
            <false/>
            <key>Name</key>
            <string>DSDT.aml</string>
            <key>ReuseFFFF</key>
            <false/>
        </dict>
        <key>SSDT</key>
        <dict>
            <key>DropOem</key>
            <false/>
            <key>Generate</key>
            <false/>
        </dict>
    </dict>
    <key>Boot</key>
    <dict>
        <key>Arguments</key>
        <string>dart=0 npci=0x3000 nv_disable=1 kext-dev-mode=1</string>
        <key>Debug</key>
        <false/>
        <key>DefaultVolume</key>
        <string>MacHDD</string>
        <key>Legacy</key>
        <string>PBR</string>
        <key>Secure</key>
        <false/>
        <key>Timeout</key>
        <integer>3</integer>
        <key>XMPDetection</key>
        <false/>
    </dict>
    <key>Devices</key>
    <dict>
        <key>Audio</key>
        <dict>
            <key>Inject</key>
            <string>1</string>
        </dict>
        <key>FakeID</key>
        <dict>
            <key>ATI</key>
            <string>0x0</string>
            <key>IMEI</key>
            <string>0x0</string>
            <key>IntelGFX</key>
            <string>0x0</string>
            <key>LAN</key>
            <string>0x0</string>
            <key>NVidia</key>
            <string>0x0</string>
            <key>SATA</key>
            <string>0x0</string>
            <key>WIFI</key>
            <string>0x0</string>
            <key>XHCI</key>
            <string>0x0</string>
        </dict>
        <key>USB</key>
        <dict>
            <key>FixOwnership</key>
            <false/>
            <key>Inject</key>
            <false/>
        </dict>
    </dict>
    <key>DisableDrivers</key>
    <array>
        <string>Nothing</string>
    </array>
    <key>GUI</key>
    <dict>
        <key>Hide</key>
        <array>
            <string>Windows</string>
            <string>\EFI\BOOT\BOOTX64.EFI</string>
        </array>
        <key>Language</key>
        <string>en:0</string>
        <key>Mouse</key>
        <dict>
            <key>DoubleClick</key>
            <integer>500</integer>
            <key>Enabled</key>
            <true/>
            <key>Mirror</key>
            <false/>
            <key>Speed</key>
            <integer>8</integer>
        </dict>
        <key>Scan</key>
        <dict>
            <key>Entries</key>
            <true/>
            <key>Legacy</key>
            <string>First</string>
            <key>Tool</key>
            <true/>
        </dict>
        <key>ScreenResolution</key>
        <string>1920x1080</string>
        <key>Theme</key>
        <string>tonymacx86</string>
    </dict>
    <key>Graphics</key>
    <dict>
        <key>Inject</key>
        <dict>
            <key>ATI</key>
            <false/>
            <key>Intel</key>
            <false/>
            <key>NVidia</key>
            <false/>
        </dict>
        <key>NvidiaSingle</key>
        <false/>
    </dict>
    <key>KernelAndKextPatches</key>
    <dict>
        <key>AppleRTC</key>
        <true/>
        <key>AsusAICPUPM</key>
        <true/>
        <key>Debug</key>
        <false/>
        <key>KernelCpu</key>
        <false/>
        <key>KernelHaswellE</key>
        <false/>
        <key>KernelLapic</key>
        <false/>
        <key>KernelPm</key>
        <true/>
        <key>KextsToPatch</key>
        <array>
            <dict>
                <key>Comment</key>
                <string>External icons patch</string>
                <key>Find</key>
                <data>
                RXh0ZXJuYWw=
                </data>
                <key>Name</key>
                <string>AppleAHCIPort</string>
                <key>Replace</key>
                <data>
                SW50ZXJuYWw=
                </data>
            </dict>
        </array>
    </dict>
    <key>RtVariables</key>
    <dict>
        <key>BooterConfig</key>
        <string>0x28</string>
        <key>CsrActiveConfig</key>
        <string>0x3</string>
    </dict>
    <key>SMBIOS</key>
    <dict>
        <key>BiosReleaseDate</key>
        <string>09/29/2014</string>
        <key>BiosVendor</key>
        <string>Apple Inc.</string>
        <key>BiosVersion</key>
        <string>IM151.88Z.0207.B00.1409291931</string>
        <key>Board-ID</key>
        <string>Mac-42FD25EABCABB274</string>
        <key>BoardManufacturer</key>
        <string>Apple Inc.</string>
        <key>BoardType</key>
        <integer>10</integer>
        <key>ChassisAssetTag</key>
        <string>iMac-Aluminum</string>
        <key>ChassisManufacturer</key>
        <string>Apple Inc.</string>
        <key>ChassisType</key>
        <string>13</string>
        <key>Family</key>
        <string>iMac</string>
        <key>Manufacturer</key>
        <string>Apple Inc.</string>
        <key>ProductName</key>
        <string>iMac15,1</string>
        <key>SerialNumber</key>
        <string>C02ND2VTFY11</string>
        <key>Trust</key>
        <false/>
        <key>Version</key>
        <string>1.0</string>
    </dict>
    <key>SystemParameters</key>
    <dict>
        <key>InjectKexts</key>
        <string>Detect</string>
        <key>InjectSystemID</key>
        <true/>
    </dict>
</dict>
</plist>

Your SMBIOS is for iMac15,1. See problem #4 in the first post.
 

slim.jim

Moderator
Joined
Dec 17, 2014
Messages
4,277
Motherboard
MSI Z97 Gaming 9 AC
CPU
i7-4790K
Graphics
RX 5700 XT
Mac
  1. MacBook Pro
Classic Mac
  1. PowerBook
Mobile Phone
  1. iOS
Solving NVIDIA driver install problems

I'd like to ask you, kindly, to link to the original fix (2) for the black screen issues people here (1) were having, and to add appropriate credits for my work. Thank you!

1.) http://www.tonymacx86.com/mavericks...sible-10-9-3-black-screen-fix-pikeralpha.html

2.) https://pikeralpha.wordpress.com/2014/05/01/os-x-mavericks-10-9-3-build-13d55-seeded/

p.s. Sorry for doing this publicly, but I couldn't find a PM button/link.

It has been added. I didn't know you were the first to figure it out, I found the solution shortly after Yosemite had been released in a another thread.

PS: this is Hennesie2000 from Mac Rumors.
 
Joined
Oct 29, 2015
Messages
16
Motherboard
Gigabyte S1150 GA-Z97MX-Gaming 5
CPU
4790K
Graphics
GTX960 Gigabyte Windforce 3X (GV-960G1 Gaming-2GD)
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
Solving NVIDIA driver install problems

Your SMBIOS is for iMac15,1. See problem #4 in the first post.

I tried to fix this file. Now I replace all configs to 'none' but it does not work for me

Code:
[FONT=Menlo]                        <key>ConfigMap</key>[/FONT]
[FONT=Menlo]                        <dict>[/FONT]
[FONT=Menlo]                                <key>Mac-00BE6ED71E35EB86</key>[/FONT]
[FONT=Menlo]                                <string>none</string>[/FONT]
[FONT=Menlo]                                <key>Mac-031B6874CF7F642A</key>[/FONT]
[FONT=Menlo]                                <string>none</string>[/FONT]
[FONT=Menlo]                                <key>Mac-189A3D4F975D5FFC</key>[/FONT]
[FONT=Menlo]                                <string>none</string>[/FONT]
[FONT=Menlo]                                <key>Mac-27ADBB7B4CEE8E61</key>[/FONT]
[FONT=Menlo]                                <string>none</string>[/FONT]
[FONT=Menlo]                                <key>Mac-35C1E88140C3E6CF</key>[/FONT]
[FONT=Menlo]                                <string>none</string>[/FONT]
[FONT=Menlo]                                <key>Mac-42FD25EABCABB274</key>[/FONT]
[FONT=Menlo]                                <string>none</string>[/FONT]
[FONT=Menlo]                                <key>Mac-4B7AC7E43945597E</key>[/FONT]
[FONT=Menlo]                                <string>none</string>[/FONT]
[FONT=Menlo]                                <key>Mac-65CE76090165799A</key>[/FONT]
[FONT=Menlo]                                <string>none</string>[/FONT]
[FONT=Menlo]                                <key>Mac-77EB7D7DAF985301</key>[/FONT]
[FONT=Menlo]                                <string>none</string>[/FONT]
[FONT=Menlo]                                <key>Mac-7DF21CB3ED6977E5</key>[/FONT]
[FONT=Menlo]                                <string>none</string>[/FONT]
[FONT=Menlo]                                <key>Mac-81E3E92DD6088272</key>[/FONT]
[FONT=Menlo]                                <string>none</string>[/FONT]
[FONT=Menlo]                                <key>Mac-B809C3757DA9BB8D</key>[/FONT]
[FONT=Menlo]                                <string>none</string>[/FONT]
[FONT=Menlo]                                <key>Mac-C3EC7CD22292981F</key>[/FONT]
[FONT=Menlo]                                <string>none</string>[/FONT]
[FONT=Menlo]                                <key>Mac-C9CF552659EA9913</key>[/FONT]
[FONT=Menlo]                                <string>none</string>[/FONT]
[FONT=Menlo]                                <key>Mac-DB15BD556843C820</key>[/FONT]
[FONT=Menlo]                                <string>none</string>[/FONT]
[FONT=Menlo]                                <key>Mac-F221BEC8</key>[/FONT]
[FONT=Menlo]                                <string>none</string>[/FONT]
[FONT=Menlo]                                <key>Mac-F221DCC8</key>[/FONT]
[FONT=Menlo]                                <string>none</string>[/FONT]
[FONT=Menlo]                                <key>Mac-F42C88C8</key>[/FONT]
[FONT=Menlo]                                <string>none</string>[/FONT]
[FONT=Menlo]                                <key>Mac-F60DEB81FF30ACF6</key>[/FONT]
[FONT=Menlo]                                <string>none</string>[/FONT]
[FONT=Menlo]                                <key>Mac-FA842E06C61E91C5</key>[/FONT]
[FONT=Menlo]                                <string>none</string>[/FONT]
[FONT=Menlo]                                <key>Mac-FC02E91DDD3FA6A4</key>[/FONT]
[FONT=Menlo]                                <string>none</string>[/FONT]
[FONT=Menlo]                        </dict>[/FONT]
 

slim.jim

Moderator
Joined
Dec 17, 2014
Messages
4,277
Motherboard
MSI Z97 Gaming 9 AC
CPU
i7-4790K
Graphics
RX 5700 XT
Mac
  1. MacBook Pro
Classic Mac
  1. PowerBook
Mobile Phone
  1. iOS
Solving NVIDIA driver install problems

I tried to fix this file. Now I replace all configs to 'none' but it does not work for me

Code:
[FONT=Menlo]                        <key>ConfigMap</key>[/FONT]
[FONT=Menlo]                        <dict>[/FONT]
[FONT=Menlo]                                <key>Mac-00BE6ED71E35EB86</key>[/FONT]
[FONT=Menlo]                                <string>none</string>[/FONT]
[FONT=Menlo]                                <key>Mac-031B6874CF7F642A</key>[/FONT]
[FONT=Menlo]                                <string>none</string>[/FONT]
[FONT=Menlo]                                <key>Mac-189A3D4F975D5FFC</key>[/FONT]
[FONT=Menlo]                                <string>none</string>[/FONT]
[FONT=Menlo]                                <key>Mac-27ADBB7B4CEE8E61</key>[/FONT]
[FONT=Menlo]                                <string>none</string>[/FONT]
[FONT=Menlo]                                <key>Mac-35C1E88140C3E6CF</key>[/FONT]
[FONT=Menlo]                                <string>none</string>[/FONT]
[FONT=Menlo]                                <key>Mac-42FD25EABCABB274</key>[/FONT]
[FONT=Menlo]                                <string>none</string>[/FONT]
[FONT=Menlo]                                <key>Mac-4B7AC7E43945597E</key>[/FONT]
[FONT=Menlo]                                <string>none</string>[/FONT]
[FONT=Menlo]                                <key>Mac-65CE76090165799A</key>[/FONT]
[FONT=Menlo]                                <string>none</string>[/FONT]
[FONT=Menlo]                                <key>Mac-77EB7D7DAF985301</key>[/FONT]
[FONT=Menlo]                                <string>none</string>[/FONT]
[FONT=Menlo]                                <key>Mac-7DF21CB3ED6977E5</key>[/FONT]
[FONT=Menlo]                                <string>none</string>[/FONT]
[FONT=Menlo]                                <key>Mac-81E3E92DD6088272</key>[/FONT]
[FONT=Menlo]                                <string>none</string>[/FONT]
[FONT=Menlo]                                <key>Mac-B809C3757DA9BB8D</key>[/FONT]
[FONT=Menlo]                                <string>none</string>[/FONT]
[FONT=Menlo]                                <key>Mac-C3EC7CD22292981F</key>[/FONT]
[FONT=Menlo]                                <string>none</string>[/FONT]
[FONT=Menlo]                                <key>Mac-C9CF552659EA9913</key>[/FONT]
[FONT=Menlo]                                <string>none</string>[/FONT]
[FONT=Menlo]                                <key>Mac-DB15BD556843C820</key>[/FONT]
[FONT=Menlo]                                <string>none</string>[/FONT]
[FONT=Menlo]                                <key>Mac-F221BEC8</key>[/FONT]
[FONT=Menlo]                                <string>none</string>[/FONT]
[FONT=Menlo]                                <key>Mac-F221DCC8</key>[/FONT]
[FONT=Menlo]                                <string>none</string>[/FONT]
[FONT=Menlo]                                <key>Mac-F42C88C8</key>[/FONT]
[FONT=Menlo]                                <string>none</string>[/FONT]
[FONT=Menlo]                                <key>Mac-F60DEB81FF30ACF6</key>[/FONT]
[FONT=Menlo]                                <string>none</string>[/FONT]
[FONT=Menlo]                                <key>Mac-FA842E06C61E91C5</key>[/FONT]
[FONT=Menlo]                                <string>none</string>[/FONT]
[FONT=Menlo]                                <key>Mac-FC02E91DDD3FA6A4</key>[/FONT]
[FONT=Menlo]                                <string>none</string>[/FONT]
[FONT=Menlo]                        </dict>[/FONT]

You must use the boot-arg rootless=0 for El Capitan and you have to make sure that you rebuild the kernel cache.
 
Top