Contribute
Register

[solved] Troubleshooting Broadcom BCM94352z M.2 card on Asus Rog751 Laptop

RehabMan

Moderator
Joined
May 3, 2012
Messages
191,259
Motherboard
Intel DH67BL
CPU
Core i7-2600K
Graphics
Intel HD 3000
Mac
MacBook Air
Mobile Phone
iOS
Any thoughts on why the adapter repeatedly disables in Windows 10?
Defective hardware? Note that this site is for OS X/macOS only.
 
Joined
Sep 2, 2015
Messages
68
Motherboard
Asus Rog G751JY-WH71/ Clover version 3625
CPU
i7-4720HQ @ 2.60GHZ/HM87
Graphics
GTX 980M 4095MB, 1920x1080
Defective hardware? Note that this site is for OS X/macOS only.
Alright, well Im just hoping the issue in Windows doesn't rollover Regarding thunderbolt, is there support in Yosemite or El Capitan?
 

RehabMan

Moderator
Joined
May 3, 2012
Messages
191,259
Motherboard
Intel DH67BL
CPU
Core i7-2600K
Graphics
Intel HD 3000
Mac
MacBook Air
Mobile Phone
iOS
Alright, well Im just hoping the issue in Windows doesn't rollover
If it is a hardware problem, I don't know why you would expect anything else.

Regarding thunderbolt, is there support in Yosemite or El Capitan?
No thunderbolt hardware here, so no experience.
 
Joined
Sep 2, 2015
Messages
68
Motherboard
Asus Rog G751JY-WH71/ Clover version 3625
CPU
i7-4720HQ @ 2.60GHZ/HM87
Graphics
GTX 980M 4095MB, 1920x1080
Defective hardware? Note that this site is for OS X/macOS only.
Wireless card is now fully working in Windows 10 and Mac OS Yosemite. For anyone else having this issue, the trick to getting it to work in Winodws was installing a driver package attached below. That disabled the wifi card permanently. I then went to network and adapters and right clicked troubleshoot. Windows reset the adapter and the wireless card re enabled fully working. Im not sure if it just needed to be completely reset or reset with different drivers, but its working.
 

RehabMan

Moderator
Joined
May 3, 2012
Messages
191,259
Motherboard
Intel DH67BL
CPU
Core i7-2600K
Graphics
Intel HD 3000
Mac
MacBook Air
Mobile Phone
iOS
the trick to getting it to work in Winodws was installing a driver package attached below.
Nothing is attached.
Marked solved.
 
Joined
Sep 2, 2015
Messages
68
Motherboard
Asus Rog G751JY-WH71/ Clover version 3625
CPU
i7-4720HQ @ 2.60GHZ/HM87
Graphics
GTX 980M 4095MB, 1920x1080
Uploaded the drivers and added information about the solution to the initial description. Thank you.
 
Joined
Aug 29, 2012
Messages
29
Motherboard
Lenovo T440s-Clover
CPU
i5-4200U
Graphics
HD 4400
Hi,

I have the exact issue but on a Lenovo T440, I tried to download your package but it's empty. I downloaded from somewhere else with the exact same name and it's not working?

Any other ideas?

Thanks,
Jeff
 
Joined
Sep 2, 2015
Messages
68
Motherboard
Asus Rog G751JY-WH71/ Clover version 3625
CPU
i7-4720HQ @ 2.60GHZ/HM87
Graphics
GTX 980M 4095MB, 1920x1080
i can't find the attachment. can you please help me?
The attachment is on the 1st page of the thread, it's a zip with the exe file.
 
Joined
Oct 2, 2010
Messages
19
Motherboard
GA-Z170X-GAMING 7
CPU
i7 6700K
Graphics
GeForce GTX 1080
Mac
MacBook Pro
Mobile Phone
iOS
The attachment is on the 1st page of the thread, it's a zip with the exe file.
Yes, but the file, u1wlg02us17.exe contained in your zip has its hidden attribute set, which is likely why people are not seeing it and reporting the zip to be empty. The driver you are providing is Broadcom's v7.35.267.0, bundled by Lenovo.

That said, this still does not fix the issue for me. My Lenovo T450 has a DW1560 (Broadcom BCM94352Z) card that works fine in a T460s, yet does not work in the T450. I tried moving to the latest BIOS, and upgraded to Win10 "Creators Update" (v1703), but saw no difference There is no report of it violating a whitelist during boot, and it is recognized by the Win10's device manager as a working device, yet no Wi-Fi networks are found, even though the card provides Bluetooth perfectly. I tried installing the Lenovo drivers you provided but I still get the same result. I've also tried the latest Dell, drivers as well as two other Broadcom drivers, but still the same result. I figure if it won't work properly in Win10, or Ubuntu (16.04.1), then it is unlikely to work in OSX. Though some say it works from there when it didn't in the others, so I plan to give that a shot next.

If anyone is successfully running a T450 with this card using Win10 and OSX, or has found another card that works better for this, then please throw me a bone. Attached is what I see in device manager, Lenovo one currently being used and highlighted.

DW1560.JPG

and a list of the driver's I've tried with the driver provided and currently being used highlighted.

Drivers.JPG
 

Attachments

Top