Contribute
Register

[SOLVED] Nvidia GeForce GTX 1080/1070

Joined
Apr 5, 2016
Messages
914
Motherboard
GIGABYTE Z170X-Gaming 7
CPU
i7-6700K
Graphics
GTX TITAN X
Mac
  1. iMac
  2. MacBook
  3. MacBook Air
  4. MacBook Pro
  5. Mac mini
  6. Mac Pro
Classic Mac
  1. Apple
  2. LC
  3. Power Mac
Mobile Phone
  1. iOS
Hi, I have a problem. I installed a 2nd GPU in my system, mainly for rendering in Windows. But now, my High Sierra system is stuck in a bootloop. A single 1070 boots fine, a single 1080 boots fine. But together they create a bootloop on the moment the drivers kick in. If I disable the web drivers, the system boots fine, but I'm stuck with 1024x768. OS X sees both the cards.

Is there a way to disable one of the videocards? I'm fine with only the 1070, because I don't use my OS X system for heavy rendering.
Could something similar to a class code spoof be used, except to change the vendor ID so that the Nvidia graphics driver doesn't load?
https://www.tonymacx86.com/threads/...h-ionvmefamily-using-class-code-spoof.210316/

I've searched a lot of forums, but haven't seen anyone with the same problem.
One person had issue with two older (Kepler?) Nvidia cards:
#8
 
Joined
Aug 22, 2015
Messages
1
Motherboard
X79 EVGA DARK
CPU
E5-2670
Graphics
RX580
Mac
  1. Mac Pro
Mobile Phone
  1. iOS
Help me.
infomation my PC
main: EVGA X79 DARK
CPU: E5 2670
Ram 16G DDR3 2400
GTX 1070 Gigabyte
im have install nvidia driver web
Why sorce cinebench very low
help me
 

Attachments

  • Screen Shot 2017-11-18 at 10.46.26 AM.png
    Screen Shot 2017-11-18 at 10.46.26 AM.png
    716.9 KB · Views: 674
  • Screen Shot 2017-11-18 at 10.48.22 AM.png
    Screen Shot 2017-11-18 at 10.48.22 AM.png
    424.6 KB · Views: 717
  • Screen Shot 2017-11-18 at 10.48.23 AM.png
    Screen Shot 2017-11-18 at 10.48.23 AM.png
    172.6 KB · Views: 646
  • config.plist
    18.7 KB · Views: 176
Top