Contribute
Register

[SOLVED] Nvidia GeForce GTX 1080/1070

Joined
Dec 23, 2012
Messages
161
Motherboard
Gigabyte Z170 HD3P
CPU
6700K @ 4GHz
Graphics
Pascal Titan X
Mac
iMac, MacBook Air
Classic Mac
iMac
Mobile Phone
iOS
BTW, does OpenCL work? Did you try LuxMark with GPU-only? Results?
 
Joined
Sep 16, 2011
Messages
27
Motherboard
Z170 PRO GAMING
CPU
6700K
Graphics
VEGA 56
question. everyone is using sierra. el capitan does not work at this point? tnx

EDIT: nevermind
 
Joined
Dec 17, 2013
Messages
9
Motherboard
Msi z170a gaming m7
CPU
intel core i7 6700k
Graphics
MSI GeForce GTX 1080 GAMING X 8G
Mac
Mac Pro
Mobile Phone
Android
can some one help the driver load and every thing works but I only get 256MB of my 8GB ram (msi gtx 1080)

EDIT: Nvm I fixed it
 

Attachments

Last edited:
Joined
Jul 30, 2012
Messages
33
Motherboard
Gigabyte H170N-Wifi
CPU
i7-6700K
Graphics
GTX 1080
Mac
MacBook Pro
Mobile Phone
iOS
Are you guys able to enable G-SYNC? I cant seem to enable it
 
Joined
Jun 7, 2016
Messages
37
Motherboard
Gigabyte GA-X99P-SLI
CPU
Intel i7-6850K 6-core
Graphics
EVGA GTX 1080
I'm reading over at MacRumors that there's no CUDA driver for the Pascal cards in macOS. Is that true?!?!
 
Joined
Apr 15, 2013
Messages
87
Motherboard
MSI Z170A Gaming M7
CPU
Intel Core I7 6700K
Graphics
MSI GTX 1070 Gaming X 8G
Are you guys able to enable G-SYNC? I cant seem to enable it
G Sync working perfectly on my 1070 with an XB280HK. Still has the black flickering bug its had since it was launched but it does work.
 

tonymacx86

Administrator
Staff member
Joined
Nov 18, 2009
Messages
8,662
Motherboard
PRIME Z490-A
CPU
Core i5 10600K
Graphics
Radeon RX Vega 56
Mac
MacBook Air
Classic Mac
Apple, PowerBook
Mobile Phone
iOS
Joined
Aug 2, 2012
Messages
35
Motherboard
ASUS ROG RAMPAGE V EDITION 10
CPU
E5-2696 v4
Graphics
Vega 64
Mac
Mac Pro
Not working here.. :(
Palit GTX 1080 8GB
It reboots at the end of the loading. I’m able to boot with nv_disable=1 and disabling NVidia Web Drivers. NVRam is working (tested), I’m using MacPro5,1 so I shouldn’t need the AGDPfix but I tried that too switching to MacPro6,1 with no result.
I have the latest Clover version, and I have an E5 so I don’t need to disable the Intel graphic card from BIOS.
Tried through every connector: DVI, HDMI, DP, no luck!
Obviously I have installed the new NvidiaWeb 378.05.05.05f01.

When I boot without NVidia Web I get an alert that I had kernel panic:
Code:
panic(cpu 2 caller 0xffffff80163e04fd): "TLB invalidation IPI timeout: " "CPU(s) failed to respond to interrupts, unresponsive CPU bitmap: 0x1, NMIPI acks: orig: 0x0, now: 0x0"@/Library/Caches/com.apple.xbs/Sources/xnu/xnu-3789.51.2/osfmk/x86_64/pmap.c:2724

BSD process name corresponding to current thread: blued
Boot args: -v dart=0 npci=0x2000

Kernel version:
Darwin Kernel Version 16.5.0: Fri Mar  3 16:52:33 PST 2017; root:xnu-3789.51.2~3/RELEASE_X86_64
System model name: MacPro5,1 (Mac-F221BEC8)

last loaded kext at 778412171123: com.apple.driver.AppleGraphicsDevicePolicy    3.14.41 (addr 0xffffff7f98d9a000, size 94208)
complete report:
https://pastebin.com/1Q5JyTkw

Any Idea? Thanks..
 
Last edited:
Top