Contribute
Register

[Solved] My Wifi TL-WDN4800 N900 not working after install Mojave

Joined
Jan 23, 2011
Messages
15
Motherboard
Gigabyte Z170X-UD5
CPU
i5-6600K
Graphics
GTX 950
Mac
Mac Pro
Mobile Phone
iOS
Hi Guys

after install Mojave wifi not working, TL-WDN4800 N900
i installed Mojave on High Sierra not a fresh install.

my wifi not working and my graphics cards Gigabyte GeForce GTX Graphics Cards GV-N950XTREME-2GD.


any help please

sorry if my English not good
 
Joined
Jul 25, 2012
Messages
6,464
Motherboard
Gigabyte GA-Z77X-UP5 TH
CPU
i7-3770K
Graphics
HD 4000+GT 710
Mac
iMac, MacBook Pro
Mobile Phone
iOS
Hi Guys

after install Mojave wifi not working, TL-WDN4800 N900
i installed Mojave on High Sierra not a fresh install.

my wifi not working and my graphics cards Gigabyte GeForce GTX Graphics Cards GV-N950XTREME-2GD.


any help please

sorry if my English not good
Install 1080211Family.kext (uploaded as zipped) to your Mojave System Disk's Library /Extensions , System Library/Extensions folder using any of the following ->Kext Utility|Kext Wizard/KextBeast
 

Attachments

Joined
Feb 7, 2011
Messages
9
Motherboard
MSI Intel H270M BAZOOKA
CPU
i5-7500
Graphics
Radeon RX 560
Mobile Phone
Android
Install 1080211Family.kext (uploaded as zipped) to your Mojave System Disk's Library /Extensions , System Library/Extensions folder using any of the following ->Kext Utility|Kext Wizard/Kext Beast
With -lilubetaall boot argument + Lilu.kext, my Wi-Fi Card (TP-LINK TL-WDN4800) is now working without using old io80211family.kext from High Sierra.
 
Joined
Jan 23, 2011
Messages
15
Motherboard
Gigabyte Z170X-UD5
CPU
i5-6600K
Graphics
GTX 950
Mac
Mac Pro
Mobile Phone
iOS
With -lilubetaall boot argument + Lilu.kext, my Wi-Fi Card (TP-LINK TL-WDN4800) is now working without using old io80211family.kext from High Sierra.
Not working with me :(
 
Joined
Feb 7, 2011
Messages
9
Motherboard
MSI Intel H270M BAZOOKA
CPU
i5-7500
Graphics
Radeon RX 560
Mobile Phone
Android
Not working with me :(
You can try this:

Update Clover bootloader.
EFI folder -> config.plist -> RtVariables -> 0x67
Reboot.
Repair permissions (for example with Kext Utility).
Reboot.

Or fresh Mojave install.

Also you can use io80211family.kext from High Sierra.

Because TP-LINK TL-WDN4800 no longer natively supported in Mojave I think better choice is to buy another Wi-Fi Card which I did. Now waiting for delivery.
 
Last edited:
Joined
Jan 23, 2011
Messages
15
Motherboard
Gigabyte Z170X-UD5
CPU
i5-6600K
Graphics
GTX 950
Mac
Mac Pro
Mobile Phone
iOS
Install 1080211Family.kext (uploaded as zipped) to your Mojave System Disk's Library /Extensions , System Library/Extensions folder using any of the following ->Kext Utility|Kext Wizard/Kext Beast
You can try this:

Update Clover bootloader.
EFI folder -> config.plist -> RtVariables -> 0x67
Reboot.
Repair permissions (for example with Kext Utility).
Reboot.

Or fresh Mojave install.

Also you can use io80211family.kext from High Sierra.

Because TP-LINK TL-WDN4800 no longer natively supported in Mojave I think better choice is to buy another Wi-Fi Card which I did. Now waiting for delivery.
Thank you, worked with me
but still have problem with Audio Realtek 100 series and Nvidia GTX 950
 
Joined
Jul 25, 2012
Messages
6,464
Motherboard
Gigabyte GA-Z77X-UP5 TH
CPU
i7-3770K
Graphics
HD 4000+GT 710
Mac
iMac, MacBook Pro
Mobile Phone
iOS
Thank you, worked with me
but still have problem with Audio Realtek 100 series and Nvidia GTX 950
  • Upload your current CLOVER from that System disk as a zipped file to check and suggest what if anything can be done.
 
Joined
Jan 23, 2011
Messages
15
Motherboard
Gigabyte Z170X-UD5
CPU
i5-6600K
Graphics
GTX 950
Mac
Mac Pro
Mobile Phone
iOS
  • Upload your current CLOVER from that System disk as a zipped file to check and suggest what if anything can be done.
please find attached

Motherboards GA-Z170X-UD5
GeForce GTX Graphics Cards GV-N950XTREME-2GD
Intel Core i5 6600K 3.50 GHz Quad Core Skylake Desktop Processor, Socket LGA 1151, 6MB Cache
Ballistix Sport LT 16GB Kit (8GBx2) DDR4 2400 MT/s (PC4-19200) DIMM 288-Pin
TP-Link TL-WDN4800 N900 Dual Band PCI-E Wireless WiFi network Adapter Card
Samsung 850 EVO 250GB 2.5-Inch SATA III Internal SSD
 

Attachments

Joined
May 16, 2010
Messages
236
Motherboard
Gigabyte Z370-HD3
CPU
i5-8600K
Graphics
RX 580
Mac
iMac, MacBook Pro
Mobile Phone
iOS
You can try this:
Update Clover bootloader.
EFI folder -> config.plist -> RtVariables -> 0x67
Reboot.
Repair permissions (for example with Kext Utility).
Reboot.
I have the same issue--
Which RtVariables entry? BooterConfig or CsrAcrtiveConfig?
 
Top