Contribute
Register

[Solved] ICH10R and High Sierra

Status
Not open for further replies.
Joined
Jun 24, 2011
Messages
42
Motherboard
DX58sO
CPU
990x
Graphics
2x GTS 250
Having issues installing High Sierra on motherboards with ICH10R chipset.

x58 motherboards (dx58so and dx58so2)

Is anyone else having this issue?

Is there a patch to fix this?
 
Joined
Dec 15, 2015
Messages
385
Motherboard
MSI Z270 M7
CPU
i7-7700K
Graphics
RX 5700 XT
Mobile Phone
  1. iOS
What is your problem ? Installer cannot see your HDD ?
 
Joined
May 6, 2011
Messages
20
Motherboard
Gigabyte GA-H55M-UD2H
CPU
i5-760
Graphics
RX 570
Mobile Phone
  1. Android
  2. iOS
I have the same problem. The USB installer can not see the HDD where I have Sierra OS installed but it can see the rest of HDD. I have two more, one for Time Machine and another one for Windows 10.
 
Joined
Jun 24, 2011
Messages
42
Motherboard
DX58sO
CPU
990x
Graphics
2x GTS 250
installing on an internal HD... regular HD...
Using macpro5,1 or Macpro6,1 bios settings...
get a big No Circle...

A USB installer of High Sierra cannot see the HD at all...
As if the HD is not connected...
 
Joined
Dec 15, 2015
Messages
385
Motherboard
MSI Z270 M7
CPU
i7-7700K
Graphics
RX 5700 XT
Mobile Phone
  1. iOS
Replace the config plist attached on your USB installer and try again (make a backup of your existing config plist in case it does not work).
 

Attachments

  • config.plist
    21.7 KB · Views: 1,339

Going Bald

Moderator
Joined
Aug 14, 2010
Messages
22,467
Motherboard
GA-X58A-UD7-F7
CPU
W3670
Graphics
RX 580
Mac
  1. iMac
  2. MacBook Pro
  3. Mac mini
Classic Mac
  1. iMac
Mobile Phone
  1. Android
installing on an internal HD... regular HD...
Using macpro5,1 or Macpro6,1 bios settings...
get a big No Circle...

A USB installer of High Sierra cannot see the HD at all...
As if the HD is not connected...
Did you create the installer with Clover Legacy Mode? This is a must for installing on X58 builds.
 
Joined
Jun 24, 2011
Messages
42
Motherboard
DX58sO
CPU
990x
Graphics
2x GTS 250
Yes... legacy mode...
I already have Sierra Installed...
 
Status
Not open for further replies.
Top