[Solved] have a problem audio or lan(internet)

Discussion in 'Audio' started by GaiaStar, Oct 3, 2017.

  1. GaiaStar

    GaiaStar

    Joined:
    Sep 20, 2017
    Messages:
    11
    Motherboard:
    asus z87-k
    CPU:
    intel i7-4770k
    Graphics:
    nvidia gtx 660
    Mac:
    iMac
    Oct 3, 2017 at 9:14 AM #1
    GaiaStar

    GaiaStar

    Joined:
    Sep 20, 2017
    Messages:
    11
    Motherboard:
    asus z87-k
    CPU:
    intel i7-4770k
    Graphics:
    nvidia gtx 660
    Mac:
    iMac
    hi
    yesterday i did a clean install of sierra
    everything works outside audio
    i have a built in alc 887 and lan 8111gr
    if i install alc 887 drivers ,i lost internet and the audio has a lot of noice

    motherboar asus z87k , it includes realtek 8111GR and Alc887
    nvidia gtx 660
    thanks
     
    Last edited: Oct 3, 2017
  2. GaiaStar

    GaiaStar

    Joined:
    Sep 20, 2017
    Messages:
    11
    Motherboard:
    asus z87-k
    CPU:
    intel i7-4770k
    Graphics:
    nvidia gtx 660
    Mac:
    iMac
    Oct 3, 2017 at 7:25 PM #2
    GaiaStar

    GaiaStar

    Joined:
    Sep 20, 2017
    Messages:
    11
    Motherboard:
    asus z87-k
    CPU:
    intel i7-4770k
    Graphics:
    nvidia gtx 660
    Mac:
    iMac

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice