Contribute
Register

[SOLVED] Gigabyte Z370 HD3P i5-9600k, no intel UHD 630

Joined
Apr 25, 2017
Messages
22
Motherboard
Gigabyte GA-Z370-HD3P
CPU
i5-9600K
Graphics
UHD 630
Classic Mac
iBook, iMac
Mobile Phone
Android, iOS
Could you please upload config.plist with serial removed? I would like to see what other options should be configured and test it too.
Im trying like on image attached, but I get no acceleration :/
Hi, yes off course.

I also in the bios chose max ram for the Intel Graphics
 

Attachments

Joined
Jan 28, 2017
Messages
36
Motherboard
Gigabyte Z270N Gaming 5
CPU
i7-7700T
Graphics
HD 630
Mac
MacBook Pro
Mobile Phone
iOS
For me it's still the same - black screen after system loads :/. You use HDMI right?
 
Joined
Apr 25, 2017
Messages
22
Motherboard
Gigabyte GA-Z370-HD3P
CPU
i5-9600K
Graphics
UHD 630
Classic Mac
iBook, iMac
Mobile Phone
Android, iOS
Hi,

Yes HDMI.
Did you use my config.plist?
 

CaseySJ

Moderator
Joined
Nov 11, 2018
Messages
6,553
Motherboard
Gigabyte Designare Z390
CPU
i7-9700K
Graphics
RX 5700 XT
Mac
MacBook Air, Mac Pro
Classic Mac
Quadra
Mobile Phone
iOS
@oneghost Just to be kosher, note that there are no SMBIOS serial numbers in the config.plist attached above, so use Clover Configurator to generate them.
 
Joined
Jul 8, 2017
Messages
32
Motherboard
Maximus XI Hero (WIFI) CE
CPU
i9-9900K
Graphics
RX 560
Mac
iMac
Mobile Phone
Android, iOS
Can some share there EFI folder I am having issues installing I have no issues booting the installer
 
Joined
Jan 28, 2017
Messages
36
Motherboard
Gigabyte Z270N Gaming 5
CPU
i7-7700T
Graphics
HD 630
Mac
MacBook Pro
Mobile Phone
iOS
@oneghost Just to be kosher, note that there are no SMBIOS serial numbers in the config.plist attached above, so use Clover Configurator to generate them.
I did add these numbers, I just selected iMac17,1 again and numbers were added

Here's my current config, I must have change just a few settings in ACPI. Maybe someone can find something. Again - its i9-9900K, so slightly different CPU, but still coffee lake refreshed.

Maybe we are missing some kext or drivers, could you show which you use? I already have Whatevergreen and Lilu. In clover, not in /s/l/e/, but I think this is actually fine, right?
 

Attachments

Last edited:
Joined
Apr 25, 2017
Messages
22
Motherboard
Gigabyte GA-Z370-HD3P
CPU
i5-9600K
Graphics
UHD 630
Classic Mac
iBook, iMac
Mobile Phone
Android, iOS
Can some share there EFI folder I am having issues installing I have no issues booting the installer
Do you mean the unibeast mojave installer?
 
Joined
Apr 25, 2017
Messages
22
Motherboard
Gigabyte GA-Z370-HD3P
CPU
i5-9600K
Graphics
UHD 630
Classic Mac
iBook, iMac
Mobile Phone
Android, iOS
I did add these numbers, I just selected iMac17,1 again and numbers were added

Here's my current config, I must have change just a few settings in ACPI. Maybe someone can find something. Again - its i9-9900K, so slightly different CPU, but still coffee lake refreshed.

Maybe we are missing some kext or drivers, could you show which you use? I already have Whatevergreen and Lilu. In clover, not in /s/l/e/, but I think this is actually fine, right?
I have this in OSX:
Lilu.kext and Whatevergreen.kext in /Library/Extensions
And only FakeSMC in kext/other (EFI partition).

I can share this tonight.

I did notice some strange behavior yesterday.
I was trying to make imessage work in the proces i only changed the serialnumber.
After that i didn't see the "Intel UHD 630 1536 MB" in the graphics but "Coffee Lake GT2 1536 MB".
It actually don't matter because the graphics is working fine without any strange behavior.

I am going to change the serialnumber back and see what happens to the graphics.
Will update this post.

btw. Imessage/ handoff isn't working yet :(
 
Joined
May 14, 2017
Messages
68
Motherboard
Lenovo G50-80
CPU
5200U
Graphics
HD 5500, R5 330M(disabled)
Mobile Phone
iOS
maybe Mac mini 8,1 is the best SMBIOS definition due to your CPU gen and your lack of dGPU.
 
Top