Contribute
Register

[Solved] Clover boot way too long

Status
Not open for further replies.
Joined
Dec 14, 2013
Messages
25
Motherboard
GA-Z87X-UD4H
CPU
i7-4770K
Graphics
RX 580
Mac
  1. MacBook Pro
Classic Mac
  1. 512K
  2. Centris
  3. Power Mac
  4. PowerBook
  5. Quadra
Mobile Phone
  1. Android
  2. iOS
I've been putting up with slow boot times forever on the assumption that it was just the way it way.

With debug turned off in Clover my boot times are now measured in seconds not minutes.

Thank you so much.
 
Joined
Nov 3, 2019
Messages
1
Motherboard
Gigabyte > need model # > See Rules!
CPU
i7-3770
Graphics
RX 570
Mac
  1. iMac
Thanks...Waited too long to finally fix it and glad i found this thread!
 
Joined
Nov 9, 2016
Messages
104
Motherboard
Intel® HM76 Express Chipset (7 Series)
CPU
Intel Corei7 3517U 1.9Ghz
Graphics
Intel HD 4000
I need an help please.
I can't make Clover open fast, it takes almost 30s to open.
I've enable the debug=false but it still not working.
I've attached my config.plist hopping someone can help me.
Thank you
 

Attachments

  • config.plist
    8.3 KB · Views: 101
Joined
Jun 13, 2015
Messages
11
Motherboard
GA-H81M-S2H
CPU
i7-4790
Graphics
HD4600 + Radeon RX 580 8GB
Mac
  1. Mac mini
Mobile Phone
  1. Android
  2. iOS
Thanks! Problem fixed
 
Joined
Jan 10, 2016
Messages
67
Motherboard
Gigabye Z390 Gaming X
CPU
i7-9700k
Graphics
no dedicated GPU
Great. Thanks. Boot now is super fast.
 
Joined
Sep 23, 2015
Messages
1
Motherboard
Gigabyte > need model # > See Rules!
CPU
i7 > need model # > See Rules!
Graphics
GTX 970
Mac
  1. iMac
Mobile Phone
  1. Android
[QUOTE = "BreBo, post: 1694096, membro: 239040"]
- Verifique se config.plist / Boot / Debug = false
- Verifique o arquivo boot.log do Clover
[/CITAR]

Estava demorando 6 minutos, agora liga em 29segundos!!! muito obrigado!!
 
Status
Not open for further replies.
Top