Contribute
Register

[Solved] Boot Loop After Mojave install

Joined
Sep 5, 2015
Messages
35
Motherboard
HP 700-230ea
CPU
i7
Graphics
R9 270
Mac
iMac
Mobile Phone
iOS
bootloop after os mojava install hackintosh? I have installed and just keep boot relooping never actually getting in...or when I did using the high sierra clover it got to a grey screen and stayed there for hours? am i missing something?
 
Joined
Jun 26, 2018
Messages
178
Motherboard
Gigabyte Z370 Aoris Gaming 5
CPU
i7-8700K
Graphics
Sapphire Vega 56
Mac
Mac Pro
Mobile Phone
iOS
bootloop after os mojava install hackintosh? I have installed and just keep boot relooping never actually getting in...or when I did using the high sierra clover it got to a grey screen and stayed there for hours? am i missing something?
I went through a simplistic install. Make sure your selecting “install” disk in clover and yes it took mine hours to install. I thought it froze or crashed. I eventually let it go and it installed.
 
Joined
Sep 5, 2015
Messages
35
Motherboard
HP 700-230ea
CPU
i7
Graphics
R9 270
Mac
iMac
Mobile Phone
iOS
I actually fixed the issue with the. plist file and now its perfectly running no issues even with my R9270 graphics card..
 
Joined
Jun 17, 2015
Messages
202
Motherboard
Asus P5P41TED
CPU
E8500
Graphics
GT 6200
Mobile Phone
Other
How? What was not right?
 
Joined
Nov 14, 2014
Messages
5
Motherboard
Gigabyte G41MT-S2PT F2
CPU
Q8400
Graphics
GT 740
How did you fix it? I'm having the same problem... Created the installer with Unibeast.. installed perfectly without issues.. but it just keeps rebooting when the computer gets at the end of the loading bar. Thanks!
 

BreBo

Moderator
Joined
Oct 17, 2011
Messages
9,643
Motherboard
Gigabyte GA-Z87X-OC
CPU
i7-4770K
Graphics
GTX 970
@Gaaabbo, please update your profile (account details) with your Motherboard, CPU and iGPU or Graphics Card(s).
If you have a prebuilt computer enter make and model instead of motherboard.
The Rules said:
Profiles are mandatory so that others can assist you.
 
Joined
Nov 14, 2014
Messages
5
Motherboard
Gigabyte G41MT-S2PT F2
CPU
Q8400
Graphics
GT 740
@BreBo,Thanks Sir, I did it, a little bit old but I think that should be able to work with Mojave, I'm running without errors in High Sierra. Thanks in advance.
 

BreBo

Moderator
Joined
Oct 17, 2011
Messages
9,643
Motherboard
Gigabyte GA-Z87X-OC
CPU
i7-4770K
Graphics
GTX 970
I did it, a little bit old but I think that should be able to work with Mojave, I'm running without errors in High Sierra.
Mojave requires the SSE4.2 instruction set.
For Intel Core 2 Quad Q8400 with only SSE4.1, without SSE4.2
Replace com.apple.telemetry.plugin with one from 10.13.x
/System/Library/UserEventPlugins/com.apple.telemetry.plugin

Replace the com.apple.telemetry.plugin after success install and before booting for final step, or your system will kernel panic or restart on grey screen.
 
Joined
Nov 14, 2014
Messages
5
Motherboard
Gigabyte G41MT-S2PT F2
CPU
Q8400
Graphics
GT 740
Mojave requires the SSE4.2 instruction set.
For Intel Core 2 Quad Q8400 with only SSE4.1, without SSE4.2
Replace com.apple.telemetry.plugin with one from 10.13.x
/System/Library/UserEventPlugins/com.apple.telemetry.plugin

Replace the com.apple.telemetry.plugin after success install and before booting for final step, or your system will kernel panic or restart on grey screen.
You're the master of masters! thank you so much!
387906
 
Joined
Feb 21, 2019
Messages
11
Motherboard
Dell Optiplex 7040
CPU
i7-6700
Graphics
HD530
Mobile Phone
Android
@BreBo In order to follow your steps since I'm having the same issue (Installed just fine then after first reboot it boot loops back to clover) Would I need to wipe the ssd and start over? Then follow:

Mojave requires the SSE4.2 instruction set.
For Intel Core 2 Quad Q8400 with only SSE4.1, without SSE4.2
Replace com.apple.telemetry.plugin with one from 10.13.x
/System/Library/UserEventPlugins/com.apple.telemetry.plugin

Replace the com.apple.telemetry.plugin after success install and before booting for final step, or your system will kernel panic or restart on grey screen.
 
Top