Contribute
Register

So signal with Gtx 980Ti on Sierra 10.12.6

Status
Not open for further replies.
Joined
Dec 8, 2016
Messages
7
Motherboard
Msi B250M gaming pro
CPU
i7 7700
Graphics
GTX 980Ti
Mobile Phone
  1. iOS
Hey guys so I finally assembled my build here's the specs :
Msi B250M gaming pro motherboard.
Intel Core i7 7700
16 gb of hyperX fury DDR4 2400mhz ram
Msi geforce gtx980Ti 6gb GDDR5

The problem is that everything installs just fine but when I install the latest web drivers I get no signal output when booting in the lock screen , I tried several kexts like LIU and NvidiaFixUp and AGDP patch I modified config.plist and changed the nvidiaWeb to true and removed nvda_drv=1 but nothing seems to fix it ! I borrowed a gtx 1060 from a friend and it works fine ! It recognizes the graphics card beautifully so I don't know what I'm missing any advice ?

PS: I use to run ASRock H110M combo motherboard with same specs and that 980Ti was working fine does it have to do with the B250 not fully compatible with the 980Ti ?
Thanks in advance.
 
Joined
Feb 7, 2018
Messages
26
Motherboard
Gigabyte H370M DS3H
CPU
i3-8100
Graphics
UHD 630
Mobile Phone
  1. iOS
Issues with this same board here. Tried multiple attempts to ask for help with no response yet. I’ve made it past installation (which took almost just an hour to boot into) but then fails to boot post installation with issue outlined here:
https://www.tonymacx86.com/threads/first-build-reboot-loop.245297/
Did you ever get any solution?
 
Status
Not open for further replies.
Top