Contribute
Register

so my custo mac pro's install got screwed....how should I resolve it?

Status
Not open for further replies.
Joined
Jan 8, 2013
Messages
245
Motherboard
GA-X79-UD5
CPU
E5-2687W
Graphics
EVGA GTX-760
Mac
  1. Mac Pro
Mobile Phone
  1. iOS
So while trying to get the interm audio fix working on my system I installed an 4.6 version of multibeast....and I couldn't boot my drives anymore.....

So I am trying to figure out the quickest way to get back to booting 10.8.2 - anybody have any sound wisdom for me?

I could install 10.6 and go that route but it's not working at this time (i don't think i have found the right boot flags yet) - or it may have to do with my kepler video card?? idk.....but the quickest way back would be appreciated....

Thank you.
 
Joined
Jan 8, 2013
Messages
245
Motherboard
GA-X79-UD5
CPU
E5-2687W
Graphics
EVGA GTX-760
Mac
  1. Mac Pro
Mobile Phone
  1. iOS
Ziglen’s Build: i7-3930k - GA-X79-UD5 - GT 640

and then type the following 3 option settings to get it to work (case sensitive – copy or type exactly as below):

PCIRootUID=1 npci=0x3000 acpi=off.​


Is that for real ? Case sensitive ?​
 
Joined
Jan 8, 2013
Messages
245
Motherboard
GA-X79-UD5
CPU
E5-2687W
Graphics
EVGA GTX-760
Mac
  1. Mac Pro
Mobile Phone
  1. iOS
Looks like that was it - I have installed 10.68

Thanks for everyone's help to get me back online
 
Joined
Jan 8, 2013
Messages
245
Motherboard
GA-X79-UD5
CPU
E5-2687W
Graphics
EVGA GTX-760
Mac
  1. Mac Pro
Mobile Phone
  1. iOS
10.6.8 rocks but I want to go to 10.8.2 for obvious reasons.....I keep getting KP's when trying to boot from the USB - any takers?
 
Status
Not open for further replies.
Top