Contribute
Register

Slow Internet speeds - BCM94360CD OSXWIFI combo

Joined
Oct 23, 2017
Messages
3
Motherboard
GIGABYTE GA-Z270X Ultra Gaming (rev. 1.0)
CPU
Intel Core i7-7700 Kaby Lake Quad-Core 4.2GHz
Graphics
Intel HD Graphics 630
Mac
  1. iMac
Hey guys,

Is anyone experiencing slow internet speed issue with using the BCM94360CD that is part of the OSXWIFI kit?

Currently running it in High Sierra- BT and WiFi connections are all working however, Speedtest is throwing a very slow download speed on average of 10Mbps. When running the same test on a KGB results to 50+Mbps.

Cheers
 

BreBo

Moderator
Joined
Oct 17, 2011
Messages
9,500
Motherboard
Gigabyte GA-Z87X-OC
CPU
i7-4770K
Graphics
HD 4600 / RX 580
@midmin, please update your profile (personal details) with your Motherboard or Make/Model, CPU and Graphics Card.
The Rules said:
Profiles need to contain at least your primary system to assist others with helping you.
 
Joined
Oct 22, 2016
Messages
15
Motherboard
GA H170N Wi-Fi
CPU
i5-6600
Graphics
HD530
Mac
  1. iMac
  2. MacBook
  3. MacBook Pro
  4. Mac mini
Classic Mac
  1. iBook
  2. iMac
  3. LC
  4. Plus
  5. PowerBook
  6. Quadra
Mobile Phone
  1. iOS
Hey guys,

Is anyone experiencing slow internet speed issue with using the BCM94360CD that is part of the OSXWIFI kit?

Currently running it in High Sierra- BT and WiFi connections are all working however, Speedtest is throwing a very slow download speed on average of 10Mbps. When running the same test on a KGB results to 50+Mbps.

Cheers
 
Joined
Oct 22, 2016
Messages
15
Motherboard
GA H170N Wi-Fi
CPU
i5-6600
Graphics
HD530
Mac
  1. iMac
  2. MacBook
  3. MacBook Pro
  4. Mac mini
Classic Mac
  1. iBook
  2. iMac
  3. LC
  4. Plus
  5. PowerBook
  6. Quadra
Mobile Phone
  1. iOS
Hi there,
I am running the same card as you, (recently installed) , at first it was perfect and both wifi and BT worked perfectly, wi fi was at 177 mbps so no restrictions at all . I then installed hi Sierra 10.13.1 and no more wifi I have tried and tried for at least 16 hrs in total. So my friend, any ideas ?
 
Joined
Aug 9, 2015
Messages
350
Motherboard
Asrock A320M-HDV R4.0
CPU
Ryzen 5 3600
Graphics
RX 5600 xt
Mac
  1. iMac
  2. MacBook
  3. Mac Pro
Classic Mac
  1. iMac
Mobile Phone
  1. Android
Wish I had an answer for you, mine has worked perfectly OOB from the day I got it from osxwifi. Started on El Cap and have gone through each upgrade all the way to 10.13.1 with no problems at all.
 
Joined
Oct 22, 2016
Messages
15
Motherboard
GA H170N Wi-Fi
CPU
i5-6600
Graphics
HD530
Mac
  1. iMac
  2. MacBook
  3. MacBook Pro
  4. Mac mini
Classic Mac
  1. iBook
  2. iMac
  3. LC
  4. Plus
  5. PowerBook
  6. Quadra
Mobile Phone
  1. iOS
Wish I had an answer for you, mine has worked perfectly OOB from the day I got it from osxwifi. Started on El Cap and have gone through each upgrade all the way to 10.13.1 with no problems at all.
OK after a stupid amount of hours it has been solved!! the card was not tight in the pci slot. Sometimes we just get to caught up in hacking and forget the basics..
 
Top