Contribute
Register

Sierra help - USB not working after multibeast driver installation STUCK

Joined
Jun 2, 2018
Messages
14
Motherboard
asus h310 k Prime
CPU
i5 8400
Graphics
r9 270x
Mobile Phone
iOS
XHCI = Enabled
 
Joined
Jun 2, 2018
Messages
14
Motherboard
asus h310 k Prime
CPU
i5 8400
Graphics
r9 270x
Mobile Phone
iOS
No need.

Reinstall but don't do the post installation that you did before - So no MultiBeast.
Download and run EFI Mounter and mount the EFI partition of your USB.
Copy the entire /EFI folder from the EFI partition of your USB to the desktop.
Eject the USB.
Run EFI Mounter again and mount the EFI partition of your HDD.
Delete the entire /EFI folder from the EFI partition of your HDD.
Copy the /EFI folder from your desktop to the EFI partition of your HDD.
Restart

You should now be able to boot from your HDD in the same way that you could previously boot from your USB.
Ok, but how can I install audio for my motherboard? I need Realtek® ALC887.
 

P1LGRIM

Moderator
Joined
Mar 2, 2012
Messages
21,578
Motherboard
Lenovo ThinkStation p300 ⌘
CPU
i7-4790K
Graphics
HD 4600
Mac
MacBook Pro, Mac mini
Classic Mac
Power Mac
Mobile Phone
iOS
Ok, but how can I install audio for my motherboard? I need Realtek® ALC887.
Cross your bridges when you come to them.

For assistance with Audio you should post in the Audio forum.
Read the 'sticky' guides first and be sure to comply with the Problem Reporting instructions or you will not get any help.
 
Joined
Jun 2, 2018
Messages
14
Motherboard
asus h310 k Prime
CPU
i5 8400
Graphics
r9 270x
Mobile Phone
iOS
Ok, I will do the post installation like you said.

Thanks in advance
 
Joined
Apr 16, 2019
Messages
3
Motherboard
Gigabyte GA-Z87X-D3H
CPU
i7-4770K
Graphics
R9 280X
Mobile Phone
Android
Did this fix the problem? I am curious because I have the same issue.
 
Joined
Nov 29, 2015
Messages
2
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
Same issue here. Installed fine but no usb after multibesat
 
Top