Contribute
Register

Sierra Breaking Luxology Modo

Joined
Aug 15, 2012
Messages
3
Motherboard
10.6.8
CPU
i7
Graphics
gtx285
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
I´m having a strange issue, Modo crashes befores starts in Sierra, this is the info i have:

Exception Name: NSInvalidArgumentException
Description: -[__NSCFData _fastCStringContents:]: unrecognized selector sent to instance 0x608009c9b6c0
User Info: (null)

0 CoreFoundation 0x00007fff92fb87bb __exceptionPreprocess + 171
1 libobjc.A.dylib 0x00007fffa7725a2a objc_exception_throw + 48
2 CoreFoundation 0x00007fff93038d84 -[NSObject(NSObject) doesNotRecognizeSelector:] + 132
3 CoreFoundation 0x00007fff92f2bfc3 ___forwarding___ + 1059
4 CoreFoundation 0x00007fff92f2bb18 _CF_forwarding_prep_0 + 120
5 CoreFoundation 0x00007fff92ec9877 CFStringCompareWithOptionsAndLocale + 535
6 libfront10.dylib 0x000000010b55a4e1 _Z11CocoaQtInitv + 466833
7 libfront10.dylib 0x000000010b508c66 _Z11CocoaQtInitv + 132886
8 libfront10.dylib 0x000000010b508998 _Z11CocoaQtInitv + 132168
9 libfront10.dylib 0x000000010b4cb857 AGLShutdown + 72215
10 libvalet10.dylib 0x000000010bad9e57 ConfigMasterEnable + 119
11 libnexus10.dylib 0x000000010a946d74 nexus_Shutdown + 4740
12 libfront10.dylib 0x000000010b44361b BootstrapStart + 91
13 libnexus10.dylib 0x000000010a945a52 nexus_Startup + 530
14 modo 0x000000010a33201f start + 1455
15 modo 0x000000010a331d40 start + 720
16 modo 0x000000010a331af0 start + 128
17 modo 0x000000010a3365d4 main + 84
18 modo 0x000000010a331aa4 start + 52

My specs: Mobo asus p6t deluxe v2, 24 RAM, GTX 780ti asus OC.

If someone could help i would be very appreciated, and sorry about my rough english.
 
Joined
Aug 23, 2015
Messages
5
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
Same error here with a 5770 mac edition from a Mac pro.

I also try a nVidia quadro NVS300 512Mb... same error.

Specs: HP z600, Xeon E5620 2.4, 32Gb. Radeon 5770 mac edition 1Gb.
 
Last edited:
Joined
Aug 23, 2015
Messages
5
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
Same error here with a 5770 mac edition from a Mac pro.

I also try a nVidia quadro NVS300 512Mb... same error.

Specs: HP z600, Xeon E5620 2.4, 32Gb. Radeon 5770 mac edition 1Gb.

Same error but now on High Sierra (10.13.2)
 
Top