Contribute
Register

Several issues with my main rig. (WS Z390 PRO + Thunderbolt + Radeon RX480)

Status
Not open for further replies.
Joined
Dec 26, 2011
Messages
195
Motherboard
Gigabyte Aorus Z390 Pro WiFi
CPU
Intel i9 9900K
Graphics
Intel UHD 630 / Nvidia 3080 - Disabled on MacOS
Mac
  1. MacBook Pro
Classic Mac
  1. Classic
  2. LC
  3. Power Mac
Mobile Phone
  1. iOS
Hi guys,

I'm at my wit's end. I really need a hand here.
I found only one clover setup for my motherboard, and works absolutely flawlessly for Mojave.

Catalina WILL NOT INSTALL for some reason, but let's get to that later.

Today I added an Asus Thunderbolt EX3 card, and that won't even let me boot my Mojave installation.

My EFI folder in attachment. Let's solve at least the Thunderbolt issue for now...
 

Attachments

  • EFI.zip
    17.5 MB · Views: 32
Joined
Dec 26, 2011
Messages
195
Motherboard
Gigabyte Aorus Z390 Pro WiFi
CPU
Intel i9 9900K
Graphics
Intel UHD 630 / Nvidia 3080 - Disabled on MacOS
Mac
  1. MacBook Pro
Classic Mac
  1. Classic
  2. LC
  3. Power Mac
Mobile Phone
  1. iOS
Other things to solve:

- Countdown not working. Returning by default to my Windows drive without countdown at each reboot.

- Catalina compatibility
 
Joined
Dec 26, 2011
Messages
195
Motherboard
Gigabyte Aorus Z390 Pro WiFi
CPU
Intel i9 9900K
Graphics
Intel UHD 630 / Nvidia 3080 - Disabled on MacOS
Mac
  1. MacBook Pro
Classic Mac
  1. Classic
  2. LC
  3. Power Mac
Mobile Phone
  1. iOS
T
hat's the output I get
 

Attachments

  • IMG_0997.jpg
    IMG_0997.jpg
    3.1 MB · Views: 24
Status
Not open for further replies.
Top