Contribute
Register

second monitor not working sierra (750ti)

Joined
Apr 2, 2015
Messages
31
Motherboard
Gigabyte GA-H81M-H
CPU
i5-4690K
Graphics
GTX 750 Ti
Mac
iMac, MacBook Air
Mobile Phone
Android, iOS
I have installed sierra on my hackintosh and I have two screens a benQ 1080p monitor and an lg 34uc87c 1440x3440 ultrawide. The benQ is connected via VGA to my 750Ti graphics card which is detected and works at full resolution. However my ultrawide is not detected in the OS, which i have tried connecting by DVI to HDMI and HDMI to HDMI but it is not detected. I have tried unplugging the benQ and booting with the ultrawide, which shows the apple logo boot screen but after that goes black and says no signal detected.
I have the nvidea web drivers installed and working.
If anyone has any advice i would appreciate it
cheers, Billy
 

BreBo

Moderator
Joined
Oct 17, 2011
Messages
9,528
Motherboard
Gigabyte GA-Z87X-OC
CPU
i7-4770K
Graphics
GTX 970
macOS works best with strictly digital only connections to any monitors.

Try the solution from this post.
 
Joined
Apr 2, 2015
Messages
31
Motherboard
Gigabyte GA-H81M-H
CPU
i5-4690K
Graphics
GTX 750 Ti
Mac
iMac, MacBook Air
Mobile Phone
Android, iOS
macOS works best with strictly digital only connections to any monitors.

Try the solution from this post.
Thank you,
I have the latest nvidea web driver and used the latest FakeSMC.kext & HWSensors from MultiBeast, but still no luck.

The display options i have are VGA or HDMI on motherboard and VGA, DVIx2 or HDMI from the gpu, at the moment the VGA is the only option working for me.
 
Top