Contribute
Register

Satellite L500-00F High Sierra Problems

Status
Not open for further replies.
Joined
Apr 13, 2018
Messages
7
Motherboard
Toshiba Satellite C650-06E
CPU
Intel Core i3-2350M
Graphics
Intel HD Graphics 3000
Mac
  1. iMac
  2. Mac mini
Classic Mac
  1. eMac
  2. iMac
Mobile Phone
  1. Android
  2. Other
So, my laptop (A Toshiba Satellite L500-00F) gets stuck at the prohibitory sign when trying to boot from my high sierra USB.
Three different problems have occurred:
1. When my 8GB RAM stick is on the bottom RAM slot, It will get stuck at End RandomSeed and a wall of + and then reboot
2. When my 8GB RAM stick is on the Top RAM slot, it will get stuck at Still Waiting for root device and it will display the PROHIBITORY sign
3. Regardless of which RAM slot my 8GB RAM stick is in, when using a Skylake or Westmere FakeCPUID, It will get stuck at End RandomSeed and a wall of + and then reboot
My Specs are as follows:
BIOS Type: Legacy (NON-UEFI)
Laptop: Toshiba Satellite L500-00F
CPU: Intel Core i3-330M (1st gen Westmere)
GPU: 1st gen Intel HD Graphics
RAM: 8GB of Kingston-made 1066 DDR3 RAM (1 Module)
SSD: 64GB SanDisk SSD
USB Flash Drive: 16GB Lexar USB Flash Drive
WiFi Card: Broadcom BCM94322HM8L DW 1510 (Supported by macOS OOB)
For my IGPU:
I'm Following This Guide on InsanelyMac:
https://www.insanelymac.com/forum/topic/286092-guide-1st-generation-intel-hd-graphics-qeci/
And I'm Using These kexts
https://www.insanelymac.com/forum/files/file/208-1st-gen-intel-hd-graphics-kexts/
Please Help me as this is my first Laptop Hackintosh Project.
Attached is my config.plist
EDIT: i get to Attempting System Restart MACH Reboot when using the SandyBridge FakeCPUID
 

Attachments

  • config.plist
    29 KB · Views: 181
Last edited:

RehabMan

Moderator
Joined
May 3, 2012
Messages
186,728
Motherboard
Intel DH67BL
CPU
i7-2600K
Graphics
HD 3000
Mac
  1. MacBook Air
Mobile Phone
  1. iOS
So, my laptop (A Toshiba Satellite L500-00F) gets stuck at the prohibitory sign when trying to boot from my high sierra USB.
Three different problems have occurred:
1. When my 8GB RAM stick is on the bottom RAM slot, It will get stuck at End RandomSeed and a wall of + and then reboot
2. When my 8GB RAM stick is on the Top RAM slot, it will get stuck at Still Waiting for root device and it will display the PROHIBITORY sign
3. Regardless of which RAM slot my 8GB RAM stick is in, when using a Skylake or Westmere FakeCPUID, It will get stuck at End RandomSeed and a wall of + and then reboot
My Specs are as follows:
BIOS Type: Legacy (NON-UEFI)
Laptop: Toshiba Satellite L500-00F
CPU: Intel Core i3-330M (1st gen Westmere)
GPU: 1st gen Intel HD Graphics
RAM: 8GB of Kingston-made 1066 DDR3 RAM (1 Module)
SSD: 64GB SanDisk SSD
USB Flash Drive: 16GB Lexar USB Flash Drive
WiFi Card: Broadcom BCM94322HM8L DW 1510 (Supported by macOS OOB)
For my IGPU:
I'm Following This Guide on InsanelyMac:
https://www.insanelymac.com/forum/topic/286092-guide-1st-generation-intel-hd-graphics-qeci/
And I'm Using These kexts
https://www.insanelymac.com/forum/files/file/208-1st-gen-intel-hd-graphics-kexts/
Please Help me as this is my first Laptop Hackintosh Project.
Attached is my config.plist
EDIT: i get to Attempting System Restart MACH Reboot when using the SandyBridge FakeCPUID

Follow the Clover guide linked from the FAQ.
http://www.tonymacx86.com/el-capita...faq-read-first-laptop-frequent-questions.html

Although you should read the FAQ for an overview of issues, the Clover guide is linked from the first question: "Q. Where do I start?", just after the bold face "Clover Guide".
Here is a direct link, just to be clear:
https://www.tonymacx86.com/threads/guide-booting-the-os-x-installer-on-laptops-with-clover.148093/

Also, your profile must be filled out with complete details as requested in the FAQ, again under "Q. Where do I start?". All seven details requested are equally important.

And if you have an issue (after following the guide), or on any other problem, you must provide a detailed description of the problem including information that helps us understand what you're doing. Always attach "Problem Reporting" files as per FAQ.
http://www.tonymacx86.com/el-capita...faq-read-first-laptop-frequent-questions.html
The required files and data are fully detailed in the last question in the FAQ:
"Q. What are typical "Problem Reporting" files?"
 
Status
Not open for further replies.
Top