Contribute
Register

RX 560 & HEVC...Lilu Whatever Green Question

Joined
Oct 11, 2012
Messages
26
Motherboard
Gigabyte GA-B75M-D3P
CPU
i3-3225
Graphics
Radeon RX 560 4GB
Mac
iMac
So I just installed a new graphics card (RX 560), previously I was just using Intel HD 4000 Graphics. I have not installed Lilu an Whatever Green via multibeast. It is necessary for me to do so? I currently do not have any display issues and my card shows up in system information. However, HEVC is not working. Will installing WEG and Lilu via multibeast enable HEVC? I have read tons of guides and am still unsure. My primarily purpose for getting this card was to improve editing in final cut pro.
 

Attachments

Joined
Oct 10, 2015
Messages
440
Motherboard
Z370 AORUS Gaming 3
CPU
i5-9600K
Graphics
RX 580
Mac
MacBook Pro
Mobile Phone
iOS
 
Joined
Dec 22, 2019
Messages
11
Motherboard
GIGABYTE DESIGNARE z390
CPU
i5-9600k
Graphics
RX 560
Mac
MacBook Pro, Mac mini, Mac Pro
Mobile Phone
iOS
Hi, what your OS version? I am having some how the same issue and I am on 10.12.6
My GIGABYTE Radeon RX 560 OC 4GB seems running in the same way with or without it installed - slow in particular on cubase 8 and 9, the mixer is super slow.
Not sure if this is related with the cpu or the graphic card.

Any help would be really appreciated ;)

Thanks
 
Joined
Oct 10, 2014
Messages
18
Motherboard
Asus-H87M-Plus
CPU
i7-4790K
Graphics
RX 580
Mobile Phone
Android, iOS
Dislable igpu on the bios.
use the lilu and whatever green kexts only on the clover kexts other folder on the efi, delete them from the library extension folder on the drive.
use the Imac pro 1.1 smbios
 
Top