Contribute
Register

Running SLI, Issues in MacOS | Dual Boot Hackintosh

Joined
Mar 5, 2018
Messages
2
Motherboard
ASRock Z370 Tachi
CPU
i7-8700K
Graphics
GTX 1070
I'm running SLI with two GTX1070's for gaming on my windows side. I make a living producing videos on the Mac side. When ever I'm in OSX i have issues with programs like quickbooks and Chrome glitching out unless I unplug one of my GPUs. Anyone know anything about this issue or if there is a fix?
 

BreBo

Moderator
Joined
Oct 17, 2011
Messages
9,526
Motherboard
Gigabyte GA-Z87X-OC
CPU
i7-4770K
Graphics
GTX 970
@VelvetWalrus, please update your profile (personal details) with your Motherboard, CPU and iGPU or Graphics Card(s).
If you have a prebuilt computer enter make and model instead of motherboard.
The Rules said:
Profiles are mandatory so that others can assist you.
 
Joined
Jun 18, 2011
Messages
17
Motherboard
Asus H370i Strix Gaming
CPU
i7-8700K
Graphics
RX 580
Mac
Mac Pro
Mobile Phone
Android
I'm running SLI with two GTX1070's for gaming on my windows side. I make a living producing videos on the Mac side. When ever I'm in OSX i have issues with programs like quickbooks and Chrome glitching out unless I unplug one of my GPUs. Anyone know anything about this issue or if there is a fix?
No news ???
 
Joined
Mar 5, 2018
Messages
2
Motherboard
ASRock Z370 Tachi
CPU
i7-8700K
Graphics
GTX 1070
It seems like it's just the nvidia drivers not properly supporting dual GPUs on MacOS. I found several other threads about the issues after digging for a while and now it's just a waiting game for drivers with the support. For now I just unplugged one of my GPUs and it's running fine.
 
Joined
May 11, 2012
Messages
35
Motherboard
Gigabyte Z370 Aorus Gaming 5
CPU
i7-8700K
Graphics
GTX 1080
Mac
iMac
Hi Velvet were u able to get your 2x 1070's to work correctly without glitches on nvidia latest webdriver so far?What's your brucex benchmarks like.
 
Joined
Jan 17, 2011
Messages
181
Motherboard
Asus Prime Z370-A
CPU
i7-8700K
Graphics
2xGTX 980 Ti, 1xGTX 970, UHD 630
Mobile Phone
Android, iOS
It seems like it's just the nvidia drivers not properly supporting dual GPUs on MacOS. I found several other threads about the issues after digging for a while and now it's just a waiting game for drivers with the support. For now I just unplugged one of my GPUs and it's running fine.
Did you try older drivers? The latest one for High Sierra are quite buggy. You can try 378.10.10.10.25.106 version. It helped on my setup.
 
Joined
Nov 5, 2010
Messages
457
Motherboard
MSI TRX40 Creator
CPU
Ryzen 3970X
Graphics
Radeon VII
Mac
Mac Pro
Mobile Phone
iOS
MacOS has never supported SLI. It can support dual GPUs but they will work independently from one another.
 
Top