Contribute
Register
Status
Not open for further replies.
Joined
Oct 25, 2013
Messages
3
Motherboard
ASUS Maximus VI Gene
CPU
i7 4770K
Graphics
ASUS Matrix 7970 Platinum
Mac
  1. MacBook Pro
Classic Mac
Mobile Phone
  1. iOS
Hi,

This system it's compatible with Maverick (10.9) with no extra flag just in the BIOS I'm setting the primary GPU to be iGPU.

Maximus VI Hero
Intel 4770k
Matrix 7970 Platinum ( working OOB )
Corsair Neutron GTX
16Gb RAM Corsair Vengeance Pro 1866Mhz

Just one problem the multi beast seems not to install Chimera 2.2.1 or at least the boot loader dozen't start from the SSD... But from the USB Installer it's running with no problem...

Any idea how can I make the boot loader to start from the SSD?

Thanks
 
Joined
Jun 13, 2012
Messages
6
Motherboard
Win-7- Mountain Lion
CPU
740Qm@ 1.73 GHz
Graphics
GTX 460M
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
Same board, same issue, I think there is a bug in the new Asus hero bios, btw, shall I install IGPU fix from multibeast, and what is u r mac definition?' eg. Macpro 3.1
 
Joined
Oct 25, 2013
Messages
3
Motherboard
ASUS Maximus VI Gene
CPU
i7 4770K
Graphics
ASUS Matrix 7970 Platinum
Mac
  1. MacBook Pro
Classic Mac
Mobile Phone
  1. iOS
Same here MacPro 3,1

I didn't installed that fix, let me know if it fix something for now sometimes I get some artefacts in Safari ( a white square in the top left corner of the webpage.

Did you managed to make the bootloader work?
 
Joined
Jun 13, 2012
Messages
6
Motherboard
Win-7- Mountain Lion
CPU
740Qm@ 1.73 GHz
Graphics
GTX 460M
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
Sadly no, I deleted smbios.plist from the booting device; however, its showing imac 2011 now in "about mac" tab. I dont think the problem is fixable if its a mobo bug, the only hope left is asus fixing the issue.
Regards.
 
Status
Not open for further replies.
Top