Contribute
Register

[README] Common Problems and Workarounds on 10.14 Mojave

Joined
Jun 16, 2014
Messages
63
Motherboard
GA-Z170X-Ultra Gaming
CPU
i7-6700K
Graphics
RX 580
Mac
iMac, MacBook Pro
Mobile Phone
iOS
AppleALC audio is broken on High Sierra (17G3025) as well, not just Mojave. It worked perfectly fine for a long time but after the latest security update AppleALC has been gone. I tried changing the layouts to the ones that Apple did not remove but still nothing. What's going on here?
 

RehabMan

Moderator
Joined
May 3, 2012
Messages
190,977
Motherboard
Intel DH67BL
CPU
i7-2600K
Graphics
HD 3000
Mac
MacBook Air
Mobile Phone
iOS
AppleALC audio is broken on High Sierra (17G3025) as well, not just Mojave. It worked perfectly fine for a long time but after the latest security update AppleALC has been gone. I tried changing the layouts to the ones that Apple did not remove but still nothing. What's going on here?
No "Problem Reporting" files attached.
Read FAQ, "Problem Reporting" again. Carefully. Attach all requested files/output.
https://www.tonymacx86.com/threads/faq-read-first-laptop-frequent-questions.164990/
Use the gen_debug.sh tool mentioned in the FAQ, that way it is less likely you'll omit something.
 

RehabMan

Moderator
Joined
May 3, 2012
Messages
190,977
Motherboard
Intel DH67BL
CPU
i7-2600K
Graphics
HD 3000
Mac
MacBook Air
Mobile Phone
iOS
@RehabMan I have install the Mojave on my Lenovo T460, but I can't fix the graphic problem which the vram is only 7MB. I attached my debug file,pls help me,thanks
No ioreg in your debug zip. Please check your files before upload.
 

RehabMan

Moderator
Joined
May 3, 2012
Messages
190,977
Motherboard
Intel DH67BL
CPU
i7-2600K
Graphics
HD 3000
Mac
MacBook Air
Mobile Phone
iOS
Sorry,but I used gen_debug.sh to collect everything,how to do then?
Collect it manually (as per FAQ) if you're unable to resolve the issue with gen_debug.sh.
 
Joined
Jun 5, 2015
Messages
4
Motherboard
Gigabyte B250M-DS3H
CPU
i7
Graphics
RX 570
Mac
iMac
Mobile Phone
iOS
The installation mojave without problems, but the toolbar is seen in dark gray and not in light gray as it should, to who has happened this?
In the photo you can see the toolbar in dark gray !!!
Can you help me please.Captura de pantalla 2018-11-18 a las 13.53.34.png
 
Last edited:

RehabMan

Moderator
Joined
May 3, 2012
Messages
190,977
Motherboard
Intel DH67BL
CPU
i7-2600K
Graphics
HD 3000
Mac
MacBook Air
Mobile Phone
iOS
The installation mojave without problems, but the toolbar is seen in dark gray and not in light gray as it should, to who has happened this?
In the photo you can see the toolbar in dark gray !!!
Can you help me please.View attachment 366354
No "Problem Reporting" files attached.
Read FAQ, "Problem Reporting" again. Carefully. Attach all requested files/output.
https://www.tonymacx86.com/threads/faq-read-first-laptop-frequent-questions.164990/
Use the gen_debug.sh tool mentioned in the FAQ, that way it is less likely you'll omit something.

Also, your profile has no laptop hardware details. Please fix as per FAQ. Before your next reply.
 
Top