Contribute
Register

Radeon R9 390 not working with clover?

Joined
Sep 13, 2012
Messages
2
Motherboard
hack
CPU
Intel
Graphics
AMD
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
Hello,
Is there anyone that got the 390 (none x) card working on 10.10 clover installation? Or maybe on 10.11?

I've tried getting my Sapphire Radeon R9 390 Nitro working for a few days now but doesn't seem to be able to have the system recognize it. I don't seem able to get clover to load the 8000 driver needed for it to work.

So if anyone have been able to get it working or know how it would be much appreciated if you helped me.
Thanks

Edit: I will keep trying to get it working and will post an edit to this post if I find a solution by myself to help anyone else searching for help. :)
 
Joined
Sep 13, 2012
Messages
2
Motherboard
hack
CPU
Intel
Graphics
AMD
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
Thanks for replying have been reading that thread and tried many different configurations none have been able to boot the system either kernel cache error or getting stuck at GPU hardware VM is enabled.

Have now upgraded to 10.11 and will keep trying to get it working, so still open for help if anyone have this card working.
 
Joined
Feb 9, 2012
Messages
307
Motherboard
Gigabyte X299 Desgnare EX
CPU
i9-9900x
Graphics
W5700
Mac
  1. iMac
  2. MacBook Pro
Mobile Phone
  1. iOS
I got working r9 390.

I am not sure it is fully working.

But At least it boot well and hd 8xxx kext working.

You just search here with " r9 390"

GL!

Joe
 
Top