Contribute
Register

Prohibited Sign

Status
Not open for further replies.
Joined
Dec 2, 2015
Messages
2
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
"Prohibited" sign on boot

Dear Team
This is my first attempt installing os el capitan on my PC. I am a newy in all this Hacktintosh world. I have been going through many of your posts but I cant really find a solution to this matter.
My PC is: Asrock fatality x99x.
Zotac nvidia gtx 980ti
i7-5820k.

After getting the prohibited sign on my first installation I tried booting verbose. And this is what i got.



IMG_2051.PNG

After this screenshot everything disappear and the system reboots.
I also read in other post:
GTX980ti: May need to perform the install without it, install Nvidia Web drivers, then put the 980 Ti back in. Others report that installing a magic kext may allow it to get through the install.

Is there any solution for this? and also, How can I install --Magic kext--

Thanks for your time guys.
 
Joined
Mar 1, 2013
Messages
966
Motherboard
GA-Z77X-UD5H
CPU
i7-3770K
Graphics
2x GEFORCE GT 640
Mac
  1. iMac
  2. MacBook Air
  3. MacBook Pro
  4. Mac Pro
Mobile Phone
  1. iOS
"Prohibited" sign on boot

Dear Team
This is my first attempt installing os el capitan on my PC. I am a newy in all this Hacktintosh world. I have been going through many of your posts but I cant really find a solution to this matter.
My PC is: Asrock fatality x99x.
Zotac nvidia gtx 980ti
i7-5820k.

After getting the prohibited sign on my first installation I tried booting verbose. And this is what i got.

After this screenshot everything disappear and the system reboots.
I also read in other post:
GTX980ti: May need to perform the install without it, install Nvidia Web drivers, then put the 980 Ti back in. Others report that installing a magic kext may allow it to get through the install.

Is there any solution for this? and also, How can I install --Magic kext--

Thanks for your time guys.

try booting with npci=0x2000 or npci=0x3000
 
Joined
Dec 2, 2015
Messages
2
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
Thank you very much for your help and your time! It is really much appreciated. unfortunately I tried both: npci=0x2000 or npci=0x3000 with no success, but this time I am getting a completely different screenshot:

IMG_2062.PNG

What shoud I do! :banghead:

Regards From Hong kong!
 
Status
Not open for further replies.
Top