Contribute
Register

Progress Bar on Boot isn't correct

Joined
Dec 28, 2015
Messages
5
CPU
Intel Core 2 Duo
Graphics
NVIDIA GeForce 9400M
Mac
  1. MacBook
Mobile Phone
  1. Android
  2. iOS
I'm running macOS Sierra 10.12.5 Beta on my late 2008 aluminum MacBook 5,1 and the Progress Bar isn't correct. It doesn't mess up functionality, but it bothers me. The bar will load to halfway then the MacBook will just boot without finishing the bar. is there any way to correct the bar? I want it to correctly function in time with the boot up. It has never correctly displayed, except during installation.
 

slim.jim

Moderator
Joined
Dec 17, 2014
Messages
4,288
Motherboard
MSI Z97 Gaming 9 AC
CPU
i7-4790K
Graphics
RX 5700 XT
Mac
  1. MacBook Pro
Classic Mac
  1. PowerBook
Mobile Phone
  1. iOS
This forum is mostly hackintosh related so I would suggest posting on Mac Rumors.
 
Joined
Dec 28, 2015
Messages
5
CPU
Intel Core 2 Duo
Graphics
NVIDIA GeForce 9400M
Mac
  1. MacBook
Mobile Phone
  1. Android
  2. iOS
ok thank you!
 
Joined
Dec 28, 2015
Messages
5
CPU
Intel Core 2 Duo
Graphics
NVIDIA GeForce 9400M
Mac
  1. MacBook
Mobile Phone
  1. Android
  2. iOS
Let me ask you this, are you using the Nvidia Web drivers?
well, i was using whatever macos sierra 10.12.5 came with until yesterday morning. i went to get on and was mysteriously plagued with 9 un-repairable physical disk errors. the hdd it was installed to is now dead so im in a long and tedious process of reinstalling macos from windows. should i succeed what should i do? i do have nvidia, i have the GeForce 9400M
 

slim.jim

Moderator
Joined
Dec 17, 2014
Messages
4,288
Motherboard
MSI Z97 Gaming 9 AC
CPU
i7-4790K
Graphics
RX 5700 XT
Mac
  1. MacBook Pro
Classic Mac
  1. PowerBook
Mobile Phone
  1. iOS
well, i was using whatever macos sierra 10.12.5 came with until yesterday morning. i went to get on and was mysteriously plagued with 9 un-repairable physical disk errors. the hdd it was installed to is now dead so im in a long and tedious process of reinstalling macos from windows. should i succeed what should i do? i do have nvidia, i have the GeForce 9400M

It was more of a curiosity because the normal behavior for a hackintosh using a Nvidia card with the web drivers is that the screen goes black about halfway through the progress bar and then it flashes back for a second complete and the login screen appears. You should stick with the OS X default drivers.
 
Joined
Aug 27, 2014
Messages
41
Motherboard
Acer E5-473
CPU
i3-4004U
Graphics
HD 4400
Mobile Phone
  1. iOS
I've same a problem? did you have done with this problem?
 
Top