Contribute
Register

Problems with multibeast 10.0.0 . The installation failed.

Joined
Feb 23, 2013
Messages
4
Motherboard
ASUS H97M-E
CPU
i7
Graphics
GIGABYTE GTX 1060
Mac
  1. iMac
I finished installing the high Sierra on my z77x d3h using unibeast. The boot is ok, the system starts normally and seems stable. The problem is that MultiBeast simply does not work. I can not install anything. All attempts fail. Help me please?

i7
z77x d3h
gtx 960


Multibeast Log..

11/07/17 18:29:35 - Starting MultiBeast 10.0.0-20171106
11/07/17 18:30:52 - Mounting EFI
11/07/17 18:30:52 - Mounting EFI failed. Exiting.
11/07/17 18:31:37 - Mounting EFI
11/07/17 18:31:37 - Mounting EFI failed. Exiting.
11/07/17 18:32:21 - Mounting EFI
11/07/17 18:32:21 - Mounting EFI failed. Exiting.
11/07/17 18:32:31 - Mounting EFI
11/07/17 18:32:31 - Mounting EFI failed. Exiting.
11/07/17 18:33:36 - Installing 'Bootloaders > Clover UEFI Boot Mode'
11/07/17 18:33:46 - Installing 'BootVolume'
11/07/17 18:33:46 - Copying 'apfs.efi'
11/07/17 18:33:46 - Mounting EFI
11/07/17 18:33:46 - Installing 'Drivers > Misc > FakeSMC'
11/07/17 18:35:09 - Installing 'Customize > System Definitions > iMac > iMac 14,2'
11/07/17 18:35:09 - Unmounting EFI
11/07/17 18:35:10 - Finished Installing.
11/07/17 18:35:10 - Releasing XPC connection.
11/07/17 18:36:37 - Starting MultiBeast 10.0.0-20171106
11/07/17 18:41:23 - Mounting EFI
11/07/17 18:41:23 - Mounting EFI failed. Exiting.
11/07/17 18:41:38 - Starting MultiBeast 10.0.0-20171106
11/07/17 18:41:50 - Mounting EFI
11/07/17 18:41:50 - Mounting EFI failed. Exiting.
11/07/17 18:54:48 - Starting MultiBeast 10.0.0-20171106
11/07/17 18:55:00 - Mounting EFI
11/07/17 18:55:01 - Mounting EFI failed. Exiting.
11/07/17 19:11:40 - Starting MultiBeast 10.0.0-20171106
11/07/17 19:11:53 - Mounting EFI
11/07/17 19:11:53 - Mounting EFI failed. Exiting.
11/07/17 19:14:53 - Starting MultiBeast 10.0.0-20171106
11/07/17 19:15:05 - Mounting EFI
11/07/17 19:15:05 - Mounting EFI failed. Exiting.
11/07/17 19:28:39 - Starting MultiBeast 10.0.0-20171106
11/07/17 19:28:56 - Mounting EFI
11/07/17 19:28:56 - Mounting EFI failed. Exiting.
11/07/17 20:18:06 - Starting MultiBeast 10.0.0-20171106
11/07/17 20:18:21 - Mounting EFI
11/07/17 20:18:21 - Mounting EFI failed. Exiting.
11/07/17 20:19:12 - Mounting EFI
11/07/17 20:19:12 - Mounting EFI failed. Exiting.
11/07/17 21:33:47 - Starting MultiBeast 10.0.0-20171106
11/07/17 21:34:07 - Mounting EFI
11/07/17 21:34:07 - Mounting EFI failed. Exiting.





:)
 

Attachments

  • Captura de Tela 2017-11-07 às 21.49.35.png
    Captura de Tela 2017-11-07 às 21.49.35.png
    58.5 KB · Views: 85
Last edited:
Top