Contribute
Register

Problem with AMD Radeon HD 6850 after update to Mojave

Status
Not open for further replies.
Joined
Aug 4, 2018
Messages
4
Motherboard
Dell Vostro 470
CPU
i7
Graphics
HD 7xxx
Mac
  1. iMac
Mobile Phone
  1. iOS
hardware setup
B75M-D3H | i5-3570K | Radeon HD 7770 | HD4000 | iMac13,2 | 10.14.0 (18A391)
Sapphire Radeon HD 7770 Vapor-X GDDR5 1GB : AMD Radeon HD 7770 [1002:683d] Rev.[0000]

clover r4674
: ATI Injection = False

Kext used :
EFI\CLOVER\kexts\Other\WhateverGreen.kext (v.1.2.3)
EFI\CLOVER\kexts\Other\Lilu.kext (v.1.2.7)

boot flag : radpg=15

Hmm Still getting the same result. Only difference is I'm running WhateverGreen 1.2.4 and Lilu 1.2.8 would you suggest downgrading these versions?
 

BreBo

Moderator
Joined
Oct 17, 2011
Messages
9,449
Motherboard
Gigabyte GA-Z87X-OC
CPU
i7-4770K
Graphics
HD 4600 / RX 580
@Jaredonair, please update your profile (personal details) with your Motherboard, CPU and iGPU or Graphics Card(s).
If you have a prebuilt computer enter make and model instead of motherboard.
The Rules said:
Profiles are mandatory so that others can assist you.
 
Joined
Jan 20, 2017
Messages
24
Motherboard
GA-P67x-UD3-B3
CPU
i7-2600
Graphics
Radeon RX 580 8 GB
Hi, I've an AMD 6850 on Mojave and it work. Install the kext AMDController6000.kext, AMDLegacyFramebuffer.kext, AMDLegacySupport.kext with Kextwizard in System/Library/Extension, repair the permits and reboot.
With this process I've only a little problem with the animation.

Hello t-rob93 and happy new year!

Is it possible to attach the kexts you mentioned cause i cant find them anywhere available to download?

Did you find a solution with the animation of the launchpad?

Thanks in advance!
 
Last edited:
Joined
Jan 20, 2017
Messages
24
Motherboard
GA-P67x-UD3-B3
CPU
i7-2600
Graphics
Radeon RX 580 8 GB
Hi, I've an AMD 6850 on Mojave and it work. Install the kext AMDController6000.kext, AMDLegacyFramebuffer.kext, AMDLegacySupport.kext with Kextwizard in System/Library/Extension, repair the permits and reboot.
With this process I've only a little problem with the animation.
Thanks for letting me know!
Hello @t-rob93, did you find any solution with the animations?

Thanks in advance
 
Status
Not open for further replies.
Top