Contribute
Register

Power AC Charger shows 45w instead of 130w

Status
Not open for further replies.
Joined
Nov 29, 2016
Messages
143
Motherboard
Dell Inspiron 15R N5110 (Clover UEFI)
CPU
i7-2670QM Quadcore 2.2 GHz ~ 3.10 GHz / HM67
Graphics
Intel HD Graphics 3000 + Nvidia GT 525M , 1366x768
Mac
  1. MacBook Pro
Mobile Phone
  1. iOS
Hello there, I have Dell Inspiron n5110 i7-2670qm with HD 3000 @650 mhz and disabled Nvidia GT 525m and MacOS Sierra installed with Macbook Pro 8,1 smbios.

I noticed that the "Power" section in "System Information" shows that the AC Charger wattage is 45W but i'm actually using a 130W AC Adapter.

Is this normal? and Could changing smbios to 8,2 or 8,3 fix this lower wattage and maybe affect the performance of my hack?

Screen Shot 2020-09-05 at 10.11.27 AM.png
 
Last edited:

trs96

Moderator
Joined
Jul 30, 2012
Messages
23,342
Motherboard
GA-Z97X-UD3H-BK
CPU
i5-4690K
Graphics
HD4600 / RX 570
Mac
  1. MacBook Pro
  2. Mac mini
Mobile Phone
  1. Android
From the site Rules section:

Posting
  • Bumping a thread is allowed after waiting at least 24 hours with no more than one bump per day.
Also note that toleda and RehabMan are no longer active moderators here. Zero chance you'll get a reply from them.
 
Joined
Sep 8, 2011
Messages
928
Motherboard
HP 250 G5 (81EF) Clover UEFI
CPU
i3 5005u
Graphics
HD 5500 (1366x768)
Mobile Phone
  1. Android
Hello there, I have Dell Inspiron n5110 i7-2670qm with HD 3000 @650 mhz and disabled Nvidia GT 525m and MacOS Sierra installed with Macbook Pro 8,1 smbios.

I noticed that the "Power" section in "System Information" shows that the AC Charger wattage is 45W but i'm actually using a 130W AC Adapter.

Is this normal? and Could changing smbios to 8,2 or 8,3 fix this lower wattage and maybe affect the performance of my hack?

View attachment 486947
Ignore it. Mine shows the exact same AC adapter serial number as yours and I'm using an HP laptop. I don't know if it's possible to change this. The nice thing is that my laptop came with a 45W charger so at least that part is correct for me. Are you using ACPIBatteryManager.kext?
 
Status
Not open for further replies.
Top