Contribute
Register

Post Your MultiBeast 5 Screenshots

Joined
Jul 27, 2012
Messages
8
Motherboard
z77-ud5h
CPU
i7-3770
Graphics
sapphire 6450
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
iOS,
Could you please post your screen shots for your ud5h build? If its not on Mountain Lion then could you include what you would change to make it work on mountain lion?
 
Joined
Feb 20, 2012
Messages
22
Motherboard
Dell Optiplex 7010
CPU
i7-3770
Graphics
HD 4000 + RX 560
What options would you people recommend for my Gigabyte Z68X-UD3H-B3 (rev 1.3) with U1H UEFI and i5 2500k (besides the obvious "UserDSDT or DSDT-Free Installation")?

For example sound: I am not sure if I have to chose "with DSDT" or "without DSDT"?
As I am using an SSD I will probably also have to check "Disk"-->"TRIM Enabler" and maybe "3rd Party SATA" as I want my SATA-drives on the JMicron-Controller to appear as internal?
Then "Network"-->"Lynx2Mac's RealtekRTL81xx"?
As my system is not overclocked I guess I can tick "SSDT"-->"Sandy Bridge Core i5".

Would be great if someone could post a pic with optimized options for this board.

Many thanks for all your great work! :)
 
Joined
Jul 24, 2012
Messages
19
Motherboard
GA-X58A-UD3R-2.0 FH
CPU
Xeon X5650 6 cores
Graphics
PNY GeForce 9800 GT 1GB
Mac
iMac, MacBook Pro, Mac mini
Mobile Phone
iOS
:headbang:Thanks for all the hard work gang!! :headbang:

Synopsis: Sleep worked most of the time on ML 10.8.0 via MB 4.6.1 (with the occasional, intermittent CMOS reset). However after applying MB 5.0.1, the system never successfully hits sleep or recovers (screens go dark but system fans keep running). May be related (or not), but the Processor isn't properly identified. 'About This Mac' reports "Processor 3.47 GHz Unknown".

GA-X58A-UD3R-2.0-FH, Core i7 i-980X


EDIT 8/14/12:
  1. Used MultiBeast 5.0.2 and same previous selections: manual sleep mode functions again, and CMOS reset hasn't occurred in 5 consecutive sleep/recovery/reboot attempts. Positive news! :)
  2. 'About This Mac' still reports "Processor 3.47 GHz Unknown"
    • Also selected Customization/Boot Options/Generate CPU States/ in effort to correct; no change
    • Any advice from other users with this X58A motherboard?


Here are my MultiBeast 5.0.2 selections:
 

Attachments

Last edited by a moderator:
Joined
May 12, 2011
Messages
2,639
Motherboard
GA-X99M-Gaming 5
CPU
Intel Core i7-5930K
Graphics
MSI GTX 970 Gaming 4G
Mac
MacBook Pro
Mobile Phone
Android
Asus P8Z77-M Pro (bios mod 1504)

Basic Settings - 100% Working - No DSDT

Multibeast 5.01.png
 
Joined
Apr 18, 2011
Messages
120
Motherboard
Hackintosh
CPU
i7 2600k
Graphics
Evga FTW GTX 680
Mac
Mac Pro
Classic Mac
Mobile Phone
iOS
Has anything changed for "3rd Party SATA"? or Trim?

I had issues with these on Lion Muti-Beast used for ML

Thanks!
 
Joined
Apr 30, 2012
Messages
30
Motherboard
GA-Z77X-UD5H
CPU
3770K
Graphics
EVGA GTX 670
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
Could you please post your screen shots for your ud5h build? If its not on Mountain Lion then could you include what you would change to make it work on mountain lion?
Second this. I would love some guidance for my UD5H board.
 
Joined
Mar 29, 2012
Messages
50
Motherboard
Gigabyte Z68MA
CPU
i3-2105
Graphics
8400GS
Mobile Phone
iOS
Everything worked except on boot, now my bluetooth isnt recognized...if i unplug/replug its recognized & works.
 
Joined
Jun 18, 2012
Messages
12
Motherboard
GA-Z77X-UD5H
CPU
3770k
Graphics
660 TI
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
iOS
Can't wait to try this, thanks!
 
Joined
Jul 27, 2011
Messages
10
Motherboard
Gigabyte x58a-ud3r ver 2.0 FF
CPU
i7 960
Graphics
Gigabyte HD5770 1GB
Mac
MacBook Pro
Classic Mac
Power Mac
Mobile Phone
Android
Yes. Tried many different combinations in Multibeast and continually could not complete installation. I switched out my EVGA 560ti video card for a gigabyte HD5770 Silent Cell and installation was successful. ML starts up from scratch and boots from HD no problem.
 
Top