Post Your MultiBeast 5 Screenshots

Discussion in 'Mountain Lion Desktop Support' started by tonymacx86, Aug 13, 2012.

  1. cicciopanzo

    cicciopanzo

    Joined:
    Jan 14, 2013
    Messages:
    11
    Mobo:
    Yosemite
    CPU:
    i5 3570K
    Graphics:
    Nvidia GTX650Ti 1GB
    Mobile Phone:
    iOS
    May 5, 2013 at 6:54 PM #121
    cicciopanzo

    cicciopanzo

    Joined:
    Jan 14, 2013
    Messages:
    11
    Mobo:
    Yosemite
    CPU:
    i5 3570K
    Graphics:
    Nvidia GTX650Ti 1GB
    Mobile Phone:
    iOS
    Mountain Lion 10.8.3
    13,2 iMac definition
    (DSDT e SSDT Configuration)

    Core i5 3570K
    Gigabyte GA-Z77x-D3H
    HD4000 (Disabled on Bios)
    Nvidia GTX 650Ti 1GB (PEG first in BIOS and CUDA drivers installed)

    - Standby working
    - Auto-standby working with darkwake=8 in org.chameleon.Boot.plist
    - Flashplayer with hardware acceleration working (no pink squares)

    org.chameleon.Boot.plist:

    Schermata 2013-08-05 alle 12.30.30.png

    Code (Text):

            <key>DSDT</key>
        <string>/Extra/DSDT.aml</string>    
            <key>DropSSDT</key>
        <string>Yes</string>
        <key>EthernetBuiltIn</key>
        <string>Yes</string>
        <key>GenerateCStates</key>
        <string>No</string>
        <key>GeneratePStates</key>
        <string>No</string>
        <key>GraphicsEnabler</key>
        <string>No</string>      
        <key>Kernel</key>
        <string>mach_kernel</string>
        <key>Kernel Flags</key>
        <string>npci=0x3000 darkwake=8</string>
        <key>Legacy Logo</key>
        <string>Yes</string>
        <key>Quiet Boot</key>
        <string>Yes</string>
        <key>Timeout</key>
        <string>1</string>
        <key>UseKernelCache</key>
        <string>Yes</string>
        <key>Graphics Mode</key>
            <string>"1920x1080x32"</string>
     
    smbios.plist: (use Chameleon Wizard to generate your own with valid SMserial and SMsystemid)

    Schermata 2013-08-05 alle 12.25.09.png

    Code (Text):

        <key>SMbiosdate</key>
        <string>10/12/2012</string>
        <key>SMbiosvendor</key>
        <string>AXXXe Inc.</string>
        <key>SMbiosversion</key>
        <string>IM131.88Z.010A.B05.1210121459</string>
        <key>SMboardproduct</key>
        <string>Mac-FC02E91DDD3FA6A4</string>
        <key>SMfamily</key>
        <string>iMac</string>
        <key>SMmanufacturer</key>
        <string>AXXXe Inc.</string>
        <key>SMproductname</key>
        <string>iMac13,2</string>
        <key>SMserial</key>
        <string>XXXXXXXXXXXXXXX</string>
        <key>SMsystemid</key>
        <string>XXXXXXXX-XXXX-XXXX-XXXX-XXXXXXXXXXXX</string>
        <key>SMsystemversion</key>
        <string>1.0</string>
     
    For Ivy bridge CPU power management followed this guide:
    http://www.tonymacx86.com/mountain-...tive-ivy-bridge-cpu-gpu-power-management.html

    For SSDT generation followed this guide:
    http://www.tonymacx86.com/ssdt/86906-ssdt-generation-script-ivybridge-pm.html

    Here are my CPU P-States:
    Schermata 2013-08-05 alle 12.52.48.png

    GPU power management working with original AGPM.kext and 13,2 iMac sysdefinition

    MultiBeast 5.4.1 Screenshots:

    Schermata 2013-08-05 alle 12.22.38.png
    Schermata 2013-08-05 alle 12.23.11.png
     
  2. maxcala

    maxcala

    Joined:
    Sep 23, 2012
    Messages:
    26
    Mobo:
    Custom Mac Pro
    CPU:
    i7 3770k
    Graphics:
    2GB
    Mac:
    MacBook Air, MacBook Pro, Mac Pro
    Classic Mac:
    iMac
    Mobile Phone:
    Android
    May 6, 2013 at 12:37 AM #122
    maxcala

    maxcala

    Joined:
    Sep 23, 2012
    Messages:
    26
    Mobo:
    Custom Mac Pro
    CPU:
    i7 3770k
    Graphics:
    2GB
    Mac:
    MacBook Air, MacBook Pro, Mac Pro
    Classic Mac:
    iMac
    Mobile Phone:
    Android
    Here is mine.
    Screen Shot 2013-05-05 at 4.36.16 PM.jpg
     
  3. kingofkind12

    kingofkind12

    Joined:
    Jul 9, 2013
    Messages:
    53
    Mobo:
    MSI Z97 Gaming 5
    CPU:
    i5 4690K
    Graphics:
    MSI GTX 970
    Jul 14, 2013 at 6:41 PM #123
    kingofkind12

    kingofkind12

    Joined:
    Jul 9, 2013
    Messages:
    53
    Mobo:
    MSI Z97 Gaming 5
    CPU:
    i5 4690K
    Graphics:
    MSI GTX 970
    Im suprised I havent seen anyone post a screengrab for GA-Z77N-WiFi. Anyone have one of those to post?
     
  4. wildwillow

    wildwillow Moderator

    Joined:
    Jun 26, 2012
    Messages:
    4,386
    Mobo:
    GA-Z87X-OC
    CPU:
    i7-4770K
    Graphics:
    HD4600+R9 380 4GB
    Mac:
    MacBook Pro
    Mobile Phone:
    iOS, Other
    Jul 14, 2013 at 7:01 PM #124
    wildwillow

    wildwillow Moderator

    Joined:
    Jun 26, 2012
    Messages:
    4,386
    Mobo:
    GA-Z87X-OC
    CPU:
    i7-4770K
    Graphics:
    HD4600+R9 380 4GB
    Mac:
    MacBook Pro
    Mobile Phone:
    iOS, Other
  5. nobodynose

    nobodynose Moderator

    Joined:
    Sep 30, 2012
    Messages:
    3,539
    Mobo:
    MSI H97M-G43
    CPU:
    Intel Core i5-4590S (Haswell, 3.0GHz, 65W)
    Graphics:
    Nvidia GTX 750
    Mac:
    MacBook, MacBook Pro, Mac mini
    Classic Mac:
    iBook, iMac, Quadra
    Mobile Phone:
    Android
    Jul 15, 2013 at 1:25 AM #125
    nobodynose

    nobodynose Moderator

    Joined:
    Sep 30, 2012
    Messages:
    3,539
    Mobo:
    MSI H97M-G43
    CPU:
    Intel Core i5-4590S (Haswell, 3.0GHz, 65W)
    Graphics:
    Nvidia GTX 750
    Mac:
    MacBook, MacBook Pro, Mac mini
    Classic Mac:
    iBook, iMac, Quadra
    Mobile Phone:
    Android
    I doubt anyone needs this, with my obsolete hardware, but here's mine for a Gigabyte GA-Z68M-D2H-B3, Core i5-2400, and nVidia GT 640.
     

    Attached Files:

    • MultibeastConfig.jpg  (213.6 KB, 384 views)
  6. martinrichard

    martinrichard

    Joined:
    Mar 28, 2011
    Messages:
    35
    Mobo:
    GA-z77x-UD5H, Corsair Vengeance 16Gb,
    CPU:
    Intel Core i7 3770
    Graphics:
    Just onboard
    Jul 28, 2013 at 10:43 AM #126
    martinrichard

    martinrichard

    Joined:
    Mar 28, 2011
    Messages:
    35
    Mobo:
    GA-z77x-UD5H, Corsair Vengeance 16Gb,
    CPU:
    Intel Core i7 3770
    Graphics:
    Just onboard
    HI David, did you sort it out?
    Im having the same problem.
    Martin
     

Share This Page