Contribute
Register
Status
Not open for further replies.
Joined
Dec 9, 2016
Messages
3
Background: I have an HP touchscreen laptop. It’s a small little “convertible” one. I made an OSX installer using unibeast, and it wouldn’t even boot into it on the little HP. I took the HDD out of the HP, installed OS X into it using a different laptop that would actually boot into clover.

Situation: OS X has installed perfectly and will boot up no problem on my other laptop. I took the HDD with OS X on it, and put it into the little HP. Clover boots great. But when I boot Into OS X verbose mode, it gives me the attached error. Could it be the computer itself? Thanks!

Computer:
Intel Pentium 1.9ghz
4gb RAM
500gb storage HDD
Intel graphics

It’s a basic little laptop. Just wanted to do more with it. Thank you for your input on why this might be happening.
 

Attachments

  • 60B0211F-D784-46C9-A771-DFC2E1837459.jpeg
    60B0211F-D784-46C9-A771-DFC2E1837459.jpeg
    1.9 MB · Views: 224
Joined
Nov 29, 2017
Messages
4
Motherboard
I didn't read
CPU
the RULES
Graphics
so ignore me
I have the same trouble on an Acer aspire z5761. But first I had to change the name of the efi partition because the bios wouldn't show the usb.
 
Joined
Dec 9, 2016
Messages
3
I have the same trouble on an Acer aspire z5761. But first I had to change the name of the efi partition because the bios wouldn't show the usb.
Is it still a standing issue? Or did you fix it?
 

RehabMan

Moderator
Joined
May 3, 2012
Messages
186,497
Motherboard
Intel DH67BL
CPU
i7-2600K
Graphics
HD 3000
Mac
  1. MacBook Air
Mobile Phone
  1. iOS
Background: I have an HP touchscreen laptop. It’s a small little “convertible” one. I made an OSX installer using unibeast, and it wouldn’t even boot into it on the little HP. I took the HDD out of the HP, installed OS X into it using a different laptop that would actually boot into clover.

Situation: OS X has installed perfectly and will boot up no problem on my other laptop. I took the HDD with OS X on it, and put it into the little HP. Clover boots great. But when I boot Into OS X verbose mode, it gives me the attached error. Could it be the computer itself? Thanks!

Computer:
Intel Pentium 1.9ghz
4gb RAM
500gb storage HDD
Intel graphics

It’s a basic little laptop. Just wanted to do more with it. Thank you for your input on why this might be happening.

Not a desktop. Moved to laptop support.

First, please fill out your profile as per FAQ:
http://www.tonymacx86.com/el-capita...faq-read-first-laptop-frequent-questions.html

Depending on hardware details, your laptop may not be supported (your Pentium graphics may not be supported).
 
Joined
Nov 29, 2017
Messages
4
Motherboard
I didn't read
CPU
the RULES
Graphics
so ignore me
No the os Sierra setup will not boot still
 
Status
Not open for further replies.
Top