OSX High Sierra Dual Monitor Inject Intel off works on Intel4600

Discussion in 'Sierra Desktop Support' started by Dravi, Jun 14, 2018.

  1. Dravi

    Dravi

    Joined:
    Feb 8, 2014
    Messages:
    10
    Motherboard:
    Gigabyte z87mx-d3h
    CPU:
    Haswell i7-4770k
    Graphics:
    Intel 4600 integrated
    Mac:
    iMac, MacBook
    Mobile Phone:
    iOS
    Jun 14, 2018 at 6:41 PM #1
    Dravi

    Dravi

    Joined:
    Feb 8, 2014
    Messages:
    10
    Motherboard:
    Gigabyte z87mx-d3h
    CPU:
    Haswell i7-4770k
    Graphics:
    Intel 4600 integrated
    Mac:
    iMac, MacBook
    Mobile Phone:
    iOS
    Hi all, in case it doesn't show correctly.

    I am running a Gigabyte (GA-Z87MX-D3H)
    Intel Haswell 4770k with Internal Intel 4600HD graphics
    I have 32 gb Corsair Vengeance 16GB (2x8GB) DDR3 1600 MHz (PC3 12800) Desktop Memory (CML16GX3M2A1600C10)
    I run my OS on a 120gb samsung ssd EVO MZ-7TE120BW

    I got OSX High Sierra working, but couldn't get the Dual Monitor to work correctly so I tried a few settings. I have shared the multibeast settings that work for me. But on its own it won't load into the OS until I turn off Inject Intel even though I AM using the internal graphics settings.

    How should I continue?

    Do I figure out how to set that to turn off as a default? (I don't know how to do this yet)
    or is there another solution? I saw something about changing some hex settings.

    Thank you!
     

    Attached Files:

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice