Contribute
Register

OSX 10.11.2 fail on install

Status
Not open for further replies.
Joined
Dec 30, 2015
Messages
10
Motherboard
Gigabyte z87x-ud4h
CPU
i7 4790k
Graphics
gtx 970 gaming g1
Mac
  1. MacBook Pro
Classic Mac
Mobile Phone
  1. iOS
Hey Guys (I'm German sorry for my bad english)

First i have a list of my hardware

Mainboard: Gigabyte z87x ud4h
CPU: 4790k
GPU: -
Ram: DDR3 16gb Crucial Ballistix sport 1600 cl9

I think that are the Important Hardware

My problem i start my pc with a 3.0 32gb USB stick it works :)
than I'm in the Clover menu i start the installation but, after the half line stop it with a stop sign. Actually i have installed yosemite. Installed on a 250gb Samsung 850 evo. I have search already but no result.
it has to work with that hardware :/

I happy about a answer :)
 
Joined
Aug 5, 2013
Messages
647
Motherboard
Gigabyte Z97N-Wifi
CPU
i7-4790K
Graphics
HD4600
add -v flag so you can see where it stops.
 
Joined
Aug 15, 2015
Messages
1
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
I have the same hard drive, gigabyte motherboard (not the same) and graphics Nvidia (3 different cards) and it works.

options : dart0 (only)

options dsml : 0000000000 (uncheck all )

graphics : check all


for the clover, I use the bootloader 3259, works better than the last one 3330
 
Joined
Dec 30, 2015
Messages
10
Motherboard
Gigabyte z87x-ud4h
CPU
i7 4790k
Graphics
gtx 970 gaming g1
Mac
  1. MacBook Pro
Classic Mac
Mobile Phone
  1. iOS
Hey,
i have already started with -v -x i have successfully installed yosemite with the command: -x IGPEnabler=Yes IGPlatformID=0D220003 PCIRootUID=1
and this has success but by clover i can't give
a start variable and by options i have this already in "boot flags" but no result. I think its the Intel HD 4600 do not works. I have buy already a GPU (gtx 970) but delivery problems.

I have clover 3320.
 
Joined
Oct 8, 2010
Messages
569
Motherboard
Z77E-ITX
CPU
Intel® Core™ i7-3770
Graphics
GTX650Ti
Mac
  1. iMac
Classic Mac
Mobile Phone
  1. iOS
Hey,
i have already started with -v -x i have successfully installed yosemite with the command: -x IGPEnabler=Yes IGPlatformID=0D220003 PCIRootUID=1
and this has success but by clover i can't give
a start variable and by options i have this already in "boot flags" but no result. I think its the Intel HD 4600 do not works. I have buy already a GPU (gtx 970) but delivery problems.

I have clover 3320.

IGPEnabler=Yes IGPlatformID=0D220003 this "boot flags" are useless in Clover. Post your (zipped) EFI folder (or at least your config.plist). Are you booting UEFI or Legacy? Primary graphics? nVidia or integrated?
 
Joined
Dec 30, 2015
Messages
10
Motherboard
Gigabyte z87x-ud4h
CPU
i7 4790k
Graphics
gtx 970 gaming g1
Mac
  1. MacBook Pro
Classic Mac
Mobile Phone
  1. iOS
IGPEnabler=Yes IGPlatformID=0D220003 this "boot flags" are useless in Clover. Post your (zipped) EFI folder (or at least your config.plist). Are you booting UEFI or Legacy? Primary graphics? nVidia or integrated?

I booting UEFI i have now only the integrated graphic intel HD 4600

I don't see the EFI folder
this are the error screen
IMG_0509.jpgIMG_0508.jpg
 
Joined
Aug 5, 2013
Messages
647
Motherboard
Gigabyte Z97N-Wifi
CPU
i7-4790K
Graphics
HD4600
so is GTX970 removed when you are trying to install ? HD4600 works out of the box, just need to make sure Intel injection is enabled in Clover (it is if you used Unibeast to create your USB stick)
 
Joined
Dec 30, 2015
Messages
10
Motherboard
Gigabyte z87x-ud4h
CPU
i7 4790k
Graphics
gtx 970 gaming g1
Mac
  1. MacBook Pro
Classic Mac
Mobile Phone
  1. iOS
i have now only the integrated graphic intel HD 4600
i don't have a video card its shipping

have you see the screenshots?

i check now a other version of clover and than i can give a zipped efi folder
 
Joined
Dec 30, 2015
Messages
10
Motherboard
Gigabyte z87x-ud4h
CPU
i7 4790k
Graphics
gtx 970 gaming g1
Mac
  1. MacBook Pro
Classic Mac
Mobile Phone
  1. iOS
Intel inject is enabled but not works :(
 
Status
Not open for further replies.
Top