Contribute
Register

OS X Sierra 10.12.3 says its using Nvidia web driver but clearly isn't.

Joined
Feb 27, 2017
Messages
59
Motherboard
Gigabyte Gaming 3 GA-H270
CPU
i7-7700K
Graphics
GTX 1050 Ti
Mac
iMac
I downloaded the correct driver for my system

It installed just fine.

restarted. It is using the default.

I put the emu variable driver in DriversUEFI64 folder & restarted

Nvidia says it is using the web driver but isn't.

I have NvidiaWeb=true

and I'm not using nvda_drv=1



Even though nvidia driver manager thinks its using the web driver it clearly isnt



Any help is greatly appreciated
 
Joined
Feb 27, 2017
Messages
59
Motherboard
Gigabyte Gaming 3 GA-H270
CPU
i7-7700K
Graphics
GTX 1050 Ti
Mac
iMac
Also clover configurator was failing to download drivers. so I had to create a "drivers" folder in the EFI folder to get clover configurator to download the driver. But it still wasn't working till I put the driver from the new drivers folder to the Drivers64UEFI
 

Jamesbond007

Moderator
Joined
May 21, 2011
Messages
5,157
Motherboard
Z390 Designare
CPU
i7 9700KF
Graphics
RX 580
Mac
Mac mini
Mobile Phone
iOS
I downloaded the correct driver for my system

It installed just fine.

restarted. It is using the default.

I put the emu variable driver in DriversUEFI64 folder & restarted

Nvidia says it is using the web driver but isn't.

I have NvidiaWeb=true

and I'm not using nvda_drv=1

Even though nvidia driver manager thinks its using the web driver it clearly isn't.

Any help is greatly appreciated
If you are trying to use a GTX 1050 Ti as stated in your Personal Details, then the first thing you have to do before installing the card is to upgrade to MacOS Sierra 10.12.4 or later. The Nvidia drivers for the GTX 10xx cards are only supported on MacOS Sierra 10.12.4 or later.

First upgrade to MacOS Sierra 10.12.6 using the Combo updater from Apple or Software Update (preferably also upgrade to the last Security Update 2019-005 afterwards), and then try again.
 
Last edited:
Top