Contribute
Register

OS X 10.9.2 Update

Joined
Sep 11, 2013
Messages
15
Motherboard
OS X 10.9 (13A603)
CPU
3,5 GHz Intel Core i7
Graphics
Intel HD Graphics 4600 1024 MB, GIGABYTE GeForce GTX 770 2048MB
Mac
  1. MacBook Pro
Classic Mac
Mobile Phone
  1. iOS
Article: OS X 10.9.2 Update

Initially no sound, manually patched the new AppleHDA 2.6.0 for 898. (as of writing Multibeast is still packaged with 2.5.3 from 10.9.1) Everything works fine on GA-Z87X-UD3H.

I have the same board that you have and It doesn't work :/ it always get's a kernel panic "kernel trap" at boot
 
Joined
Sep 11, 2013
Messages
15
Motherboard
OS X 10.9 (13A603)
CPU
3,5 GHz Intel Core i7
Graphics
Intel HD Graphics 4600 1024 MB, GIGABYTE GeForce GTX 770 2048MB
Mac
  1. MacBook Pro
Classic Mac
Mobile Phone
  1. iOS
Article: OS X 10.9.2 Update

Unfortunately my system won't boot anymore. Did the combo update and now it hangs with kernel panic. Seems to be something with apple acpi. Tried every boot command, but no luck either.
I did a backup using the carbon copy cloner, but it's pretty useless.

So, unless it boots with the unibeast pendrive, I can install fresh from scratch...

Time to think about buying a real apple mac machine....

Same here. Fortunately I've got a Time Machine Backup to recover from...
 
Joined
Jun 18, 2013
Messages
7
Motherboard
Gigabyte GA-Z68XP-UD3
CPU
i7-2600K 3.4GHz
Graphics
Nvidia GTX760 2GB
Mac
  1. iMac
Classic Mac
Mobile Phone
  1. iOS
Updated following instructions with update through app store. All went smoothly with minor worry... after rebooting right after Multibeast there was no sound effect when pushing volume buttons. Went into Sound in System Preferences, clicked on Internal Speakers and adjusted volume using slider and suddenly sound effects! Sound effects from volume buttons suddenly started working too. All is good. Thanks everyone for posting your results.

Mobo: GA-Z68XP-UD3
Processor: i7-2600k Sandy Bridge 3.4 GHz
Graphics Card: GV-R-6850C-1GD (two of them)
 
Joined
May 15, 2012
Messages
7
Motherboard
Z77N
CPU
3770K
Graphics
GTX670
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
  1. iOS
Webcam Problems

I have two Hackintosh update was no problem (Audio / Trim)

C610 and C270 have Sound but no video
B525 (UVC) is working without any Problem

Seems that the UVC Models will work without Problems
 
Joined
Nov 29, 2011
Messages
39
Motherboard
ASUS Maximus Formula
CPU
i7-6700k with EK block
Graphics
Dual ASUS 980 GTX Strix
Mac
  1. MacBook Pro
Mobile Phone
  1. iOS
Article: OS X 10.9.2 Update

Unfortunately my system won't boot anymore. Did the combo update and now it hangs with kernel panic. Seems to be something with apple acpi. Tried every boot command, but no luck either.
I did a backup using the carbon copy cloner, but it's pretty useless.

So, unless it boots with the unibeast pendrive, I can install fresh from scratch...

Time to think about buying a real apple mac machine....

Did it modify your EFI partition? How come you're unable to restore your Carbon Copy Cloner backup? I have several machines and while I used to always perform a CCC I installed 10.9.2 thinking "hey it's only a security patch". I work in info sec. Wasted 3hrs of my time last night and still not happy with the result. I also said "time to think about buying a real apple". Hell, I've owned enough real macs since 2008 that it makes me sick to think about it. Truth is, if you don't want to be a guinea pig then don't install updates on a hackintosh the day they're released. There's a lot of good people in this community. I'm sure they'll figure things out as they always seem to do. ;-)
 
Joined
Apr 11, 2011
Messages
1
Motherboard
Main
CPU
Xenon Quad Core
Graphics
Radeon
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
Anyone having mouse lag issues? I have Radeon 5870 and am fairly vanilla. Nothing obvious in Console as to the cause.
 
Joined
Sep 4, 2012
Messages
5
Motherboard
WIN7
CPU
E3-1230V2
Graphics
HD6850
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
Does 10.9.2 support GTX 750?
 
Joined
May 30, 2013
Messages
4
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
Article: OS X 10.9.2 Update

Gahh tried installing 10.9.2 with Z87N-WIFI motherboard but the monitor shuts off after attempting to boot…. ANY IDEAS??

Same Here, hd4600 with H87N-WIFI, i tried everything, Just one time i was able to boot in safe mode, do the multibeast all over again and no luck rebooting, just black. i have to restore a superduper copy to go back at 10.9.1, Please advice!!!
 
Joined
Sep 11, 2013
Messages
15
Motherboard
OS X 10.9 (13A603)
CPU
3,5 GHz Intel Core i7
Graphics
Intel HD Graphics 4600 1024 MB, GIGABYTE GeForce GTX 770 2048MB
Mac
  1. MacBook Pro
Classic Mac
Mobile Phone
  1. iOS
It unfortunately doesn't work so I'm gonna stay with 10.9.1. Could the problem be the GTX 770 graphics card? Or my internal Card Reader? Or my TP-Link Wifi Card?
 
Top