Contribute
Register

OS X 10.9.2 Update

Status
Not open for further replies.
Joined
Oct 31, 2012
Messages
18
Motherboard
ASRock Z68 Extreme 4
CPU
I7 2600K
Graphics
XFX Radeon HD 5770 - 1GB
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
Article: OS X 10.9.2 Update

I lost audio too , i'm new in hackintosh...what can i change in multi beast to have sound?

Just install audio from MultiBeast again
 
Joined
Apr 24, 2013
Messages
2
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
Asus Maximus VI Gene
4770k
GTX 770

10.9.2 worked until restart. Seems like it changed the EFI partition, which made it so I couldn't boot into OSX once I shutdown. This is caveat of the VI Gene as it can't good from GUID partitions.

Resolved this by booting into my Mavericks USB, and then selecting the harddrive I have OSX installed on. The 10.9.2 update finished successfully and I was able to boot into OSX.

I had to reinstall the Audio and TRIM drivers with Multibeast:

Drivers > Audio > Realtek ALCxxx > Without DSDT > ALC1150
Drivers > Audio > Realtek ALCxxx > Without DSDT > HDAEnabler
Drivers > Disk > TRIM Enabler > 10.9.0 TRIM Patch

I also had to redo the Bootloader to EFI fix again to make the drive bootable. Here is the guide I followed:
http://www.tonymacx86.com/401-install-bootloader-extra-efi-partition.html
 
Joined
Aug 23, 2011
Messages
5
Motherboard
ASUS ROG STRIX Z390 E GAMING
CPU
i9-9900K
Graphics
VEGA 64
Mac
  1. Mac Pro
Mobile Phone
  1. iOS
I need help!!!.....Anyone having camera issues or problems with Facetime or PhotoBoot...? I have the Logitech Webcam C210, and video doesn't work but microphone does...
Many people says that this update gives cameras iSight issues!!!!!, look at this carefully.... Is there any kext that we can change in Extensions from the 10.9.1 to make works???... Thank you for your possible answers...
 
Joined
Aug 7, 2013
Messages
4
Motherboard
GA-Z77X-UD5H rev1.1
CPU
3,68 GHz Intel Core i7
Graphics
GeForce GTX 660 2048 Mo
Mac
Classic Mac
  1. eMac
Mobile Phone
  1. Android
Works great ! Just reactivate Trim enabler with multibeast. No issues with a gtx660

I7 GA-Z77X-UD5H GTX 660
 
Joined
Mar 24, 2011
Messages
1,012
Motherboard
ASUS Z10PE-D8 WS
CPU
2x E5-2683 v3
Graphics
W9100
Article: OS X 10.9.2 Update

Asus Maximus VI Gene
4770k
GTX 770

10.9.2 worked until restart. Seems like it changed the EFI partition, which made it so I couldn't boot into OSX once I shutdown. This is caveat of the VI Gene as it can't good from GUID partitions.

Resolved this by booting into my Mavericks USB, and then selecting the harddrive I have OSX installed on. The 10.9.2 update finished successfully and I was able to boot into OSX.

I had to reinstall the Audio and TRIM drivers with Multibeast:

Drivers > Audio > Realtek ALCxxx > Without DSDT > ALC1150
Drivers > Audio > Realtek ALCxxx > Without DSDT > HDAEnabler
Drivers > Disk > TRIM Enabler > 10.9.0 TRIM Patch

I also had to redo the Bootloader to EFI fix again to make the drive bootable. Here is the guide I followed:
http://www.tonymacx86.com/401-install-bootloader-extra-efi-partition.html

I am using the same motherboard but I use GUID and Clover. I updated using Software Update not the combo update, let it reboot, and everything just worked :D
 
Joined
Jan 27, 2014
Messages
4
Motherboard
Gigabyte H87N-Wifi
CPU
i5-4570
Graphics
GTX660 (non-Ti)
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
H87N-Wifi/i5-4570/HD7870

Repaired permissions
Updated from combo
Black screen after boot (on either GPU)
tried all combinations of -x -v graphicsenabler and igpenabler

10.9.2 Unibeast stick kernelpanics upon booting the installer.

Any ideas?
 
Joined
Sep 11, 2013
Messages
15
Motherboard
OS X 10.9 (13A603)
CPU
3,5 GHz Intel Core i7
Graphics
Intel HD Graphics 4600 1024 MB, GIGABYTE GeForce GTX 770 2048MB
Mac
  1. MacBook Pro
Classic Mac
Mobile Phone
  1. iOS
after rebooting and reinstalling TRIm and audio i get a kernel panic at boot :S i'm now trying to use unibeast to start multibeast and reinstall the dsdt free pack
 
Joined
Dec 15, 2013
Messages
21
Motherboard
Gigabyte GA-Z87N-WIFI
CPU
i7-4770K
Graphics
GT 640
Mac
  1. MacBook Pro
Classic Mac
  1. iBook
  2. Performa
  3. Power Mac
  4. PowerBook
Mobile Phone
  1. Android
Seems to have broken my Z87N-Wifi. Now stuck at the TonyMac Grey screen with apple. :(

How long should I give the spinning clock to load any updates before giving up?

UPDATE: Fixed this by setting GraphicsEnabler to YES (ie. opposite of 10.9.1). Also, see my post in General Help about setting PCIRootUID to 1 (this fixed my dual monitor setup)
 
Joined
Apr 27, 2012
Messages
13
Motherboard
Z87X-UD3H
CPU
i7-4770K
Graphics
2x ASUS GTX 770
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
Article: OS X 10.9.2 Update

Initially no sound, manually patched the new AppleHDA 2.6.0 for 898. (as of writing Multibeast is still packaged with 2.5.3 from 10.9.1) Everything works fine on GA-Z87X-UD3H.
 
Status
Not open for further replies.
Top