Contribute
Register

OS X 10.8.5 Update

Joined
Sep 6, 2010
Messages
22
Motherboard
10.8.x+
CPU
i7 2600es@3500Mhz
Graphics
AMD 6850 2G
Mac
MacBook Pro
Classic Mac
Mobile Phone
iOS
since update to 10.8.5 , my gigabyte motherboard need replace AppleACPIxxxx.kext and AppleInterCPUxxxx.kext and hda kext &&& TRIM
 
Joined
May 10, 2012
Messages
22
Motherboard
ASUS ROG MAXIMUS IX HERO
CPU
Intel Core i7 i7700K
Graphics
Radon 560
Mac
iMac, MacBook Pro, Mac Pro
Mobile Phone
iOS
Article: OS X 10.8.5 Update

I just update via Stork's method on my Z77x-UP4 TH. Now none of my back panel USBs are working. I tried reinstalling the multibeast USB 3.0 universal but no luck. All help is appreciated
had the same problem, changed the bios setting for the USB setting and now all working
 
Joined
May 15, 2012
Messages
7
Motherboard
Z77N
CPU
3770K
Graphics
GTX670
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
iOS
Z77N updated directly - put back Trim and Alc892 - everthing fine!
 
Joined
Nov 11, 2010
Messages
367
Motherboard
Gigabyte GA-H97-D3H
CPU
i7-4790
Graphics
HD 4600 & R9 270X
Mac
iMac, Mac Pro
Mobile Phone
Android, iOS, Other
Article: OS X 10.8.5 Update

Repaired Permissions using the Disk Utility
Ran the Combo Update

"Installation Failed", so I rebooted and checked system info: 10.8.5. was installed!

Ran Multibeast for audio ALC889, got an installation error, rebooted and audio was working!

Haven't checked USB 3 yet.

Removed the freezefix app for fermi freeze and so far so good, but still needs to push this further

How is the result of your fermi card performance u still have the freeze or improve graphic performance
 
Joined
Sep 8, 2012
Messages
104
Motherboard
Gigabyte GA-Z97x-UD7 TH
CPU
Intel Core i7 4790K
Graphics
Gigabyte GTX 960
Mac
MacBook Air, MacBook Pro
Mobile Phone
iOS
Article: OS X 10.8.5 Update

Updated through Software Update, All good. Trying to reinstall the Audio driver, Multibeast failed to install the driver. Anyone else having issues with Multibest on 10.8.5?
Similar results. When I updated through the updater, it said it failed but About This Mac is showing 10.8.5

MultiBeast keeps failing when I try to reinstall the audio driver.... no sound....
 
Joined
Jan 25, 2011
Messages
36
Motherboard
Asus Prime Z370-A
CPU
i7 8700k
Graphics
Vega 56
Mac
iMac
Asus P8P67 with GTX650TI
10.8.5 Update with Appstore und then Cuda update 5.5.25
works without any problem, sound never works (test it with a lot of kexts, no sound), i use a usb sound dongle
 
Joined
Aug 31, 2013
Messages
12
Motherboard
Gigabyte GA-Z77X-DS3H, Mavericks 10.9.2
CPU
Processor Intel Core i7-3770K @ 3.50 GHz OC@4.5GHz
Graphics
Gigabyte Geforce GTX770 (GK104) 4GB
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
After my update, any USB2.0 or USB3.0 devices on USB3.0 ports (front and back) are not working. Only two legacy USB2.0 ports are working. Davinci Resolve 9 lite can not render with "hardware configuration is not able to support" error. After Effects, GPU Information shows GPU not available - incompatible device or CUDA driver, OpenGL device - NVDIA GeForce Pre-Release GK104 (should be Geforce GTX 770). I rolled back and waiting for patch update.

System: Gibabyte Z77X-D3H i7-3770K, Gibabyte GeForce 770 graphic card
 
Joined
Jul 31, 2012
Messages
9
Motherboard
Asus P8Z77-V (Bios 1406 modded); 8gb @1866 MHz; OS X 10.8.3
CPU
i7 3770k @stock speed
Graphics
Asus HD 7870 2 gb
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
iOS
Article: OS X 10.8.5 Update

Used combo update, then installed chimera 2.2, then installed updated intel LAN and appleHDA kexts from multibeast. Rebooted and got KP which says "unknown CPU". image attached http://s18.postimg.org/uy1eb5ue1/image.jpg . Can boot into system only by typing -F flag. I suspect chimera caused this. If someone had the same issue, please let us know.
Asus P8z77-v (modded bios)
i7 3770k
ati 5770

BTW, geekbench score wend down to 14500 points from 15100 while on 10.8.4.
 

Attachments

Top