Contribute
Register

OS X 10.8.5 Update

Joined
Apr 2, 2013
Messages
4
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
seems to have broken the universal USB3 driver, which I've not even been using on a hackintosh ... just a plain vanilla macbook pro. Worked great up to this.
 
Joined
Jul 23, 2012
Messages
89
Motherboard
Gigabyte GA-Z77X-UP5-TH
CPU
Intel Core i7-3770K
Graphics
NVidia GeForce GTX 750 Ti (EVGA)
Mac
  1. iMac
Article: OS X 10.8.5 Update

So far so good from Combo Update, using Stork's method.

Update: Like everyone else, my USB3 wasn't working (iPad was the only device working in USB3). I removed GenericUSBXHCI.kext from /S/L/E/, restarted, and now USB is working fine. (Downloaded, but did not install the updated GenericUSBXHCI.kext 1.2.5.). Audio and App store working.

Thanks everyone for all the supports & reports!
 
Joined
Aug 25, 2013
Messages
53
Motherboard
ASRock X79 Fatal1ty Professional
CPU
i7 4930K
Graphics
2x 670GTX
Mac
  1. MacBook Pro
Classic Mac
Mobile Phone
  1. iOS
Article: OS X 10.8.5 Update

I also see that the following bluetooth kexts have been updated:
IOBluetoothFamily.kex
IOBluetoothHIDDriver.kext

maybe putting back the 10.8.4 ones fixes the problem

Nope, it doesn't, unfortunately... :-/

I tried everything:
-Modifying the actual 10.8.5 info.plist Broadcom Bluetooth KEXT inside IOBluetoothFamily.kext, by adding my Device ID and Vendor ID for my BT Dongle...
--> Nothing, BT doesn't even work...

-Putting my 10.8.4 IOBluetoothFamily.kext back
--> Bluetooth seems to work, but I can't set any connection up with my magic mouse or wireless keyboard

-Putting my 10.8.4 IOBluetoothFamily.kext AND IOBluetoothHIDDriver.kext back
--> Same as just above

Seems Apple has done something deeper with Bluetooth... I'll wait for a fix or Mavericks, hoping BT and other things still work with 10.9...
 
Joined
Mar 16, 2011
Messages
45
Motherboard
MBP late 2010
CPU
Core i5
Graphics
nvidia
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
Assrock Z77e-itx: also need to remove the GenericUSBXHCI.kext before i could install the Combo updater. Afterwards need to reinstall audio/network and all fine except 2 of 4 USB3 ports are not working (which are on the back of the main board). The internal USB3 connector connected to the prodigy case are also working fine.
 
Joined
Jan 8, 2013
Messages
139
Motherboard
Gigabyte Z370M-D3H
CPU
i5-8600K
Graphics
RX 570
Mac
  1. MacBook Air
Mobile Phone
  1. iOS
I used combo update, also lost the Bluetooth, but noticed that IOBluetoothFamily.kext and IOBluetoothHIDDriver.kext are the same as in 10.8.4. (checked at Date Modified column). It's very strange... what could be the problem?
 
Joined
Aug 7, 2012
Messages
8
Motherboard
Gigabyte Z68X-UD3H-B3 F12
CPU
2500k @ 4Ghz
Graphics
ASUS 660 Ti OC
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
this went really smooth. needed to reinstall audio and trim. game performance is much smoother than is was with 10.8.4. i don't think i get more fps but the experience is much more enjoyable. the stuttering and lag have pretty much disappeared. heaven benchmark runs much smoother but with same score.
 
Joined
Jun 28, 2011
Messages
43
Motherboard
mountain lion
CPU
i7
Graphics
ati 5770
Mac
  1. MacBook Pro
  2. Mac Pro
Classic Mac
Mobile Phone
  1. Android
  2. iOS
Article: OS X 10.8.5 Update

No joy for me:

Gigabyte GA-Z77X-UP5-TH
Core i7 3770K
16 GB RAM
Gigabyte GTX 670

I had previously set my system def to MacPro5,1 and deleted ApplePowerMangement.kext and AppleTyMCEDriver, they did not get reinstalled by the combo updater. I fixed permissions, rebooted, ran the combo updater, then Multibeast 5.4.3 to update audio (ACL898) and Trim, tried to fix permissions again and got message that the whole drive could not be accessed, only one slice (weird).

I tried pmVersion=0 also, still no joy.

My boot options are: -v npci=0x3000 darkwake=0

also deleted GenericUSB kext

System hangs on "System Uptime..."

Maybe it's because of the system definition, I will try MacPro3,1 and reinstall the combo update.

Tried that, still fails to boot. But there's nothing wrong with the drive, once I clone it back from a backup it boots fine.

Do I need to put back ApplePowerMangement.kext and AppleTyMCEDriver?
 
Joined
Aug 11, 2012
Messages
7
Motherboard
GA-Z77-DS3H
CPU
i5-3570k
Graphics
Sapphire Radeon HD 6870
Mac
  1. iMac
  2. MacBook Air
Classic Mac
Mobile Phone
  1. iOS
Article: OS X 10.8.5 Update

I installed the 10.8.5 from the App Store without even thinking. When I rebooted everything was fine except the audio; it's a simple process to get it working.

Bearing in mind I did all this after installing the update.

1. Repair Disk Permissions
2. Open Multibeast - re-install audio drivers
3. Repair Disk Permissions again
4. Reboot

Now everything should be working.

Dude... THANK YOU !! You made my day. I did the same and everything is fine now :)
 
Joined
Apr 6, 2012
Messages
55
Motherboard
see signature
CPU
see signature
Graphics
see signature
Mac
  1. MacBook Pro
Mobile Phone
  1. iOS
Top