Contribute
Register

OS X 10.8.4 Update

Status
Not open for further replies.

ccm

Joined
Apr 27, 2012
Messages
10
Motherboard
Gigabyte
CPU
i7
Graphics
GTX 670
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
My father installed 10.8.4 via the appstore by accident. Everything seemed fine on his first reboot except no sound. He ran Multibeast and selected "User/DSDT or DSDT-Free Installation" and the "Without DSDT/ALC889". Then rebooted. On reboot it would get past Chimera and then hang with a black screen. Running with -v or -s he can see that it gets a few Kernelcache messages then it just sits there and never continues. The odd part being that even with the Unibeast USB key now it seems to have the same issue, the USB shows up in Chimera but it won't boot. Windows 8 boots fine. Any ideas?

GA-Z77X-UD5H
i7-377K
GTX670
SanDisk XT240
 
Joined
Feb 24, 2012
Messages
46
Motherboard
hack pro
CPU
intel i7 3930K
Graphics
Asus GTX 580 DirectCu II 1536MB DDR5 OC
Mac
  1. MacBook Air
Mobile Phone
  1. iOS
Article: OS X 10.8.4 Update

Having trouble with my sound after the 10.8.4 update. Had no issues before.

Have an X79 motherboard (Asus sabertooth). Any ideas? I've tried the multibeast default for ALC892, i've tried the interim ivy bridge solution from Toleda... neither work. I get device outputs... they just don't play sound. E.g., when I open up iTunes, it won't start playing the song....

Any ideas??

can you check if this works for you? i have not done the update yet but this is what i'm gonna do for the audio issue if ever i encounter it.

http://www.tonymacx86.com/audio/74374-no-audio-10-8-2-sabretooth-x79.html
 
Joined
Oct 14, 2012
Messages
1
Motherboard
z77
CPU
i7 3770
Graphics
intel hd 4000
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
Article: OS X 10.8.4 Update

Updated via AppStore no problem at all.

z77mx d3h i7 3770 Samsung 830 ssd. Reinstalled trim as suggested.
 
Joined
Mar 8, 2012
Messages
7
Motherboard
10.74
CPU
i3
Graphics
intel 3000
Mac
  1. Mac mini
Classic Mac
  1. 512K
  2. Plus
  3. Power Mac
Mobile Phone
Installed via Combo Standalone and all went great.. Reinstalled Audio.. no probs

However, did later come up against the 'Gigabyte Boot Slowdown' a few days later which freaked me out.. 4mins plus to boot..

After alot of anguish I eventually unplugged all USB connections except Logitec Keyboard & Wacom and bang back to 15sec boot, phew!

All OK now
 
Joined
Apr 4, 2013
Messages
126
Motherboard
ASUS MAXIMUS VI Impact
CPU
i5-4670K
Graphics
GTX 770
Mac
  1. MacBook
Mobile Phone
  1. Android
  2. iOS
Gigabyte Z77X-UD5H and Asus GTX 660. Everything went well. Did the installation from software update pop up.
Had to reinstall my ALC898 driver twice, and disk repair to have my audio back. :p
 
Joined
Feb 28, 2011
Messages
25
Motherboard
GA-Z77X-UP5 TH
CPU
Intel i7-3770K
Graphics
HD4000
Mac
  1. MacBook Pro
Classic Mac
Mobile Phone
  1. iOS
Hey All,

I used the App Store Update route and everything installed fine, the only update from multibeast I had to reapply was the audio update.

My build consists of the following:
Case - Corsair Obsidian Series 550D - Black Aluminum
Motherboard - GA-Z77X-UP5 TH
Processor - Intel i7-3770K
Memory - 32GB Corsair Vengeance LP
Drives - 2 x 500GB Samsung SSD's
Bluetooth - IOGEAR Bluetooth 4.0 Micro Adaptor
Video 1 - NVIDIA GeForce GTX 670 with 27" Cinema Display
Video 2 - Intel HD4000 with a 24" Cinema Display via the thunderbolt connector
Ethernet - Built my own using a Mini pci-e to pci-e x1 adapter and a Broadcom mini pci-e card
Cooling - Zalman 9900 MAX Air Cooler
Power - Corsair HX750
 
Joined
Mar 21, 2011
Messages
4
Motherboard
GIGABYTE GA-X58A-UD5
CPU
Intel Core i7-930
Graphics
MSI N250GTS
Mac
  1. iMac
Classic Mac
Mobile Phone
  1. iOS
Installed via App Store. Had to reinstall audio with Mulitbeast.

Gigabyte X58A-UD5-F6
i7-930
 
Status
Not open for further replies.
Top