Contribute
Register

OS X 10.8.3 Update

Status
Not open for further replies.
Joined
Nov 20, 2010
Messages
352
Motherboard
GA-Z87X-UD5H
CPU
i7-4770K
Graphics
4600
Mobile Phone
  1. iOS
Article: OS X 10.8.3 Update

Update went smoothly. Went with the combo update, but probably could have gone through the app store. Z77X-UP5-TH, GTX 670, updated CUDA (though I don't know if I even use it with my system) before updating via combo, tried to patch audio and TRIM before restarting and the system hung after patch was successful. Restarted and update said restart was needed, so restarted again. No further issue. Groths server was busy, so I patched TRIM through the terminal via http://digitaldj.net/2011/07/21/trim-enabler-for-lion/. Everything is working smoothly. Not sure what the big advantages to the update are other than to be updated.

I noticed that you used the Trim enable procedure advocated by Grant Pannell. He is saying that there are problems with at least one other popular Trim Enabler. I saw that one of the other enablers has had a recent update which may change things. I am not knowledgeable enough to know who is right. They might all be OK methods now. I just suggest that folks look at the Grant Pannell posting that you referenced[I colored it bold red].
 
Joined
May 31, 2010
Messages
39
Motherboard
GA-H55M-S2H
CPU
i3 530
Graphics
HD 5500/5600
Mac
  1. iMac
Mobile Phone
  1. Android
My update went fine but I have not been able to use Muitibeast 5.2.1 to update my audio because it always fails with error. Anyone have a fix for this?
Update: Well still can't get Muitibeat 5.2.1 to work but I did get the stand alone kext for my audio and also the enabler kext witch Muitibeat was not putting in I guess because it was not able to Finnish the install. But after putting both kext in the system via kextbeast all is well now.
 
Joined
Jul 17, 2011
Messages
8
Motherboard
GA-Z77P-D3 (rev. 1.1)
CPU
Core i7 3770
Graphics
Gigabyte NVIDIA GeForce GT 640
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
  1. iOS
  2. Other
I used combo update to update from 10.8.2 to 10.8.3. I had to run Multibeast so as to reinstall ALC887 to get sound working. Also, I had to update lastest Cuda driver from Nvidia. Then I had to repair permission by using Disk Utility. Everthing works fine now.

My System is,
CPU: Intel Core i7 3770
VGA: Gigabyte GT640
Mainboard: GA-Z77P-D3
 
Joined
Feb 26, 2011
Messages
53
Motherboard
Gigabyte x299 Gaming 7
CPU
i9-7940X
Graphics
Vega Frontier Air
Mac
  1. MacBook Pro
Classic Mac
  1. Power Mac
Mobile Phone
  1. Android
  2. iOS
Article: OS X 10.8.3 Update

DL'd combo update and everything is fine! i72600K, Z68XP UD5, and Dual GTX 570's! Had to MB the audio (non DSDT, ALC889) back into working order but that went smoothly first try. CUDA was updated before switch from 10.8.2 to 10.8.3.
 
Joined
Jul 26, 2012
Messages
21
Motherboard
Asus P8Z77 V Pro
CPU
Intel Core i5-3470, 3.2 GHz
Graphics
EVGA GeForce GT 640 2048MB GDDR3
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
  1. Other
Article: OS X 10.8.3 Update

Please guide me.

Dear All,

I am running my hakintosh Mountain lion 10.8.0 with 10.8.1 update. While I tried to upgrade to either 10.8.2 or 10.8.3 by downloading combo update (from http://support.apple.com/kb/DL1640) my system stop responding after installation. Than I re-install 10.8.0 to operate my system. I could not understand where I committed the mistake.

My system configuration:
Motherboard: ASUS P8Z77-V PRO
Processor: Intel core i5-3470 3.2Ghz
RAM: G.Skill RipjawsX DDR3 16 GB (2 x 8 GB) PC RAM (F3-12800CL10D-16GBXL)
Graphics: EVGA GeForce GT 640 2048MB GDDR3 Dual DVI, mHDMI Graphics Cards 02G-P4-2645-KR

NB: Once I open the multibeast and tried to install the combo update and after installation I switched to multibeast and installed all required drivers before combo updater re-booting. But that also not helps me to upgrade to 10.8.3. (I found it internet but forgot the link).

Please guide me to upgrade to 10.8.3.

Thanking you,
TPMAC
 
Joined
Oct 3, 2011
Messages
3
Motherboard
GA Z68
CPU
I2600
Graphics
9600Gt
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
Article: OS X 10.8.3 Update

Dear all,

installed Combo Update and I'm only able to boot with -x

Booting with -v i do have this message and booting stops.

Any suggestions?

EDIT

disabling VT-d in BIOS did it
 

Attachments

  • Foto.jpg
    Foto.jpg
    1.1 MB · Views: 139
Joined
Oct 25, 2012
Messages
2
Motherboard
wndows
CPU
hp
Graphics
ati
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
I made the update and it's ok. Lenovo G470. I used Apple Store upgrade. After the upgrade I used -x for boot and re-install my old Lenovo Pack and all it's ok.
 
Joined
Aug 5, 2010
Messages
66
Motherboard
GA X58 A UD7 REV 2.0
CPU
CORE I7 NEHALEM 930
Graphics
ATI 5770
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
Article: OS X 10.8.3 Update

Dear Stork ,

Are you experiencing any restart issues with the UP5TH and 10.8.3 ... ?
 
Status
Not open for further replies.
Top