Contribute
Register

OS X 10.8.3 Update

Status
Not open for further replies.
Joined
May 27, 2011
Messages
221
Motherboard
Asus Z370-A Prime
CPU
i7-8700K
Graphics
Vega 64
Classic Mac
  1. 512K
Mobile Phone
  1. iOS
I dont know why but I lost SMB mounts, This sounds stupid but its true. There is no way to connect SMB mounts. I rolled back to 10.8.2 again and all SMB mounts are back again. When will that multi billion | trillion company learn how to implement SMB shares correctly? It broke with 10.8.3
 
Joined
Mar 15, 2013
Messages
1
Motherboard
MultiBeast.tonymacx86.com/OS X 10.8.3 (12D78)
CPU
3,43 GHz Intel Core i5
Graphics
Intel HD Graphics 4000
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
Article: OS X 10.8.3 Update

Updated from AppStore, works fine! :)

Hi,
what about audio - does it work properly? I did upgrade from appstore and lost audio...
 
Joined
Jun 15, 2012
Messages
2
Motherboard
Hp Probook 4540s
CPU
Core i5 3210M
Graphics
HD 4000
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
Ati 7650M in Probook 4540s will work with 10.8.3 ? :)
 
Joined
Dec 8, 2012
Messages
9
Motherboard
Mac OSX 10.8.2
CPU
Intel Core i7 2600k
Graphics
Nvidia GeForce GT 640
Mac
  1. Mac Pro
Classic Mac
Mobile Phone
I just updated and I now have no audio... Internal speakers or headphones are no longer listed under external devices -_-
 
Joined
Sep 12, 2011
Messages
18
Motherboard
Asus Maximus Gene VII
CPU
i74790k
Graphics
Asus R9 290 DCII OC
GA-z68mx-ud2h-b3, amd XfX 6870 1gb, 8 Gb 1600 corsair , spin ball after apple logo screen ? combo update..
graphics card removed, still the same, how do i get in please.. how do i get into safe mode? thnx doh

i72600k oc to 4.01

i didnt run multibeast after update...

i went to load via another rescue partition but it loaded the duff one, i then installed multibeast and appleACPIplatform, and all back to normal.

novabench before update was 1334, after update 1508
:)
 
Joined
May 10, 2012
Messages
6
Motherboard
GA-B75M-D3H
CPU
i7-3770
Graphics
HD4000
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
  1. iOS
Article: OS X 10.8.3 Update

If I boot with verbose, I see this:

Read HFS+ file: [hd(0,2)/System/Library/CoreServices/SystemVersion.plist] 478 bytes.
Loading Darwin 10.8
Loading kernel mach_kernel
Read HFS+ file: [hd(0,2)/mach_kernel] 4096 bytes
Read HFS+ file: [hd(0,2)/mach_kernel] 8187856 bytes

And that's it.

Although having slightly different hardware, I have the exact same situation here. It seems I am back to the old chimera instead of chimera 2.0.1 which I installed some days ago. Any ideas?
 
Joined
Mar 14, 2012
Messages
2
Motherboard
GA-H77N-WIFI
CPU
i5 3570K
Graphics
Asus GTX 650
Mac
  1. MacBook Pro
Classic Mac
  1. PowerBook
Mobile Phone
  1. iOS
GA-H77N-WIFI, i5 3570K, HD4000, 8GB, 10.8.2, using MacPro 3,1 definition. Install combo update, reboot, everything seems to work fine, except sound. Ran MB and install the Realtek Audio driver without DSDT. So far everything is working as before.
 
Joined
Jan 17, 2013
Messages
4
Motherboard
GA-Z77X-UD5H
CPU
I7-3770K
Graphics
HD 4000
Mac
  1. Mac Pro
Classic Mac
Mobile Phone
Article: OS X 10.8.3 Update

Odd that they would leave out the 7850, which is the current price/performance king.


I was really hoping for the 7850 support. First CustomMac builds for fun while upgrading from I7 940/3770k and I3 540/I5 3770k . Hopefully somebody figures it out soon before I shell out cash for GTX 670 or 660 Ti.
 
Joined
Mar 3, 2013
Messages
2
Motherboard
10.8.3
CPU
Intel IB i5-3570k
Graphics
Radeon HD 7870 GHZ ed
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
  1. Android
As a general status update I have a 7870, using the usb w/unibeast and flags GraphicsEnabler=No my system boots with 10.8.3 but where there is normally the brushed metal start screen is all white with just the cursor visible. I have tried logging in (interesting to try and find the password box w/just the mouse and memory) and the screen still remains all white with just the cursor visible.
 
Status
Not open for further replies.
Top